Srebrenik.NETwork

U vlastitoj reziji – reorganizovane video vijesti

Tvrđava Gradina Srebrenik

Ovih dana smo bili malo vrijedni i kategoriju koja je ovih godina dosta dobro rasla konačno i preogranizovali. Video vijesti je sekcija koju ste vi kao posjetioci nagradili vašom stalnom posjetom. Eksplodirali su nam troškovi prometa i kada vam kažem da imamo preko 200 GB prometa mjesečno na našem Srebrenik.NET-u, znajte da je to dobrim dijelim i zbog video vijesti :). Naravno, drago nam je zbog toga i zato smo se potrudili da kroz reorganizaciju ove sekcije olakšamo pregled i pretragu preko 280 do sada objavljenih video zapisa.

Od danas je svaki video moguće pronaći i putem pretrage. Većinu video zapisa smo tagovali sa pojmovima koji imaju veze sa video zapisom. Ukucajte “Poplave” ili “Intervju”, “OGUS”, “sazlije” ili neki drugi pojam i pronaći ćete vrlo brzo traženi video. Kao video player koristimo najnoviju licenciranu verziju jwplayer-a, najboljeg flash video playera za pregled video sadržaja na web stranicama. Svaki video možete postaviti i na facebook, myspace, twitter ili poslati putem maila kao link vašim prijateljima. Jednostavno koristite te opcije i pošalji linkove koji vam se svidjaju i vašim prijateljima. Ovom priliko hvala i Tariku na pruženoj pomoći oko reogranizovanja stranice. Posebno hvala ide Amiru i Chutiju na raznim i vrlo zanimljivim video prilozima.

Navratite ovih dana opet jer ćemo imati i jedan dokumentarni video zapis o Srebreniku, ekskluzivno i samo na Srebrenik.NETwork-u.

SdP,
OmerBeg !!!!