Sva goriva u Hrvatskoj od sutra ponovo poskupljuju

Loše vijesti i za poljoprivrednike u Hrvatskoj, jer i plavi dizel poskupljuje za 19 lipa te će se prodavati po 9,58 kuna (2,48 KM)

Od utorka će ponovno poskupiti sve vrste goriva u Hrvatskoj, a premium benzin i dizel opasno su blizu cijeni od 15 kuna po litri.

Za razliku od prijašnjih poskupljenja ovaj put će nešto lošije proći vozači bezinaca. Benzin će u prosjeku poskupiti za 60 lipa po litri pa će tako cijena “običnog” benzina biti 13,24 kuna (oko 3,40 KM), a premium po čak 14,71 kunu (oko 3,80 KM).

Dizelska goriva u prosjeku poskupljuju 19 lipa po litri. ‘Običan’ dizel tako ide na 13,47 kuna, a premium na 14,83 kune (oko 3,85 KM).

Loše vijesti i za poljoprivrednike u Hrvatskoj, jer i plavi dizel poskupljuje za 19 lipa te će se prodavati po 9,58 kuna (2,48 KM).

Nema dobrih vijesti ni za vozače koji koriste plin u Hrvatskoj jer i on poskupljuje 45 lipa te će dosegnuti nivo od 7,93 kune (2,05 KM), javlja Tportal.

Objava Sva goriva u Hrvatskoj od sutra ponovo poskupljuju pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Njemačka fudbalska legenda otvorila firmu u Bihaću

U Bihaću je danas zvanično otvoren ured njemačke firme „ON-GROUP“, koja je ovim ozvaničila početak …

Sjećanje ne blijedi: Obilježena 27. godišnjica masakra na tuzlanskoj Kapiji

Polaganjem vijenaca i odavanjem poštovanja civilnim žrtvama rata na spomen-obilježju i polaganjem vijenaca na Kapiji, danas …