Streetball 2011 – program turnira

Streetball 2011 Srebrenik – program turnira. Datum 21.08.2011 nedjelja. Lokacija. Šetalište u Srebreniku (kod sata)

16:00 – Revijalne utakmice predpionirske selekcije Silver Kings

16:30 – Turnir za pionire generacija 98-99

18:00 – Revijalna basket utakmica Silver Queens – Brčko DC

18:20 – Turnir za kadete generacija 96-97

21:00 – Otvoreno prvenstvo u šutiranju trojki

22:00 – Finale u šutiranju trojki

 

Napomena !  Takmičenje u šutiranju trojki bit će u parovima (jedan protiv drugog) pobjednik ide u naredni krug a broj pogodaka se ne prenosi. Prva nagrada 200 KM, druga nagrada 50 KM.

Sponzori:  Škola sporta “Silver Kings”, Oglasi.com, Srebrenik Network, Hanerix Srebrenik, Auto optika Srebrenik, Gromex Srebrenik, MTV Club Srebrenik, Herceg Srebrenik, DJ Zlaja, “… Očekujemo javljanje i drugih sponzora do početka turnira.

Pogledaj i ovo

Promocija knjige za inžinjere – Matematika 1 – zbirka zadataka

Knjiga Matematika I je dugogodišnji projekat autora: Selmir Karić, Kristina Nurkanović i Sead Rešić. Knjiga pokriva sva poglavlja Matematike I. Svi zadaci su detaljno uređeni, svaka oblast ima teorijski uvod. Namijenjena je za izučavanje Matematike na tehničkim fakultetima, a preporuka je i za svakog studenta, učenika, nastavnika i profesora.

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.

Komentariši