Streetball 2011 – program turnira

Streetball 2011 Srebrenik – program turnira. Datum 21.08.2011 nedjelja. Lokacija. Šetalište u Srebreniku (kod sata)

16:00 – Revijalne utakmice predpionirske selekcije Silver Kings

16:30 – Turnir za pionire generacija 98-99

18:00 – Revijalna basket utakmica Silver Queens – Brčko DC

18:20 – Turnir za kadete generacija 96-97

21:00 – Otvoreno prvenstvo u šutiranju trojki

22:00 – Finale u šutiranju trojki

 

Napomena !  Takmičenje u šutiranju trojki bit će u parovima (jedan protiv drugog) pobjednik ide u naredni krug a broj pogodaka se ne prenosi. Prva nagrada 200 KM, druga nagrada 50 KM.

Sponzori:  Škola sporta “Silver Kings”, Oglasi.com, Srebrenik Network, Hanerix Srebrenik, Auto optika Srebrenik, Gromex Srebrenik, MTV Club Srebrenik, Herceg Srebrenik, DJ Zlaja, “… Očekujemo javljanje i drugih sponzora do početka turnira.

Pogledaj i ovo

Intervju: Nirmel Muratović – SDA u Srebreniku je podijeljena na OTG i OTD

Ja sam jedan od najstarijih članova stranke, od omladinske organizacije do danas. Ja SDA stranku neću napustiti, samo SDA stranka može napustiti mene. Ako se dozvoli da se ne poštuje statut, izborni proces, akti, tada SDA napušta mene jer u njoj tada nema ideologije već samo interesi lokalnih moćnika. Svi koji su upoznati sa ovom situacijom i koji su ideološki u SDA dijele moje mišljenje.

Konakovi i Omerovic - Proslava dana Grada a par metara dalje problemi

Dan Grada – neka nova lica – problemi su stari

Nek se pjeva Gradonačelniče. A to što mi u Srebreniku u ulici Hazima Fazlića imamo 5 kuća koje stradaju od vode iz kanalizacije prilikom svake malo obilnije kiše, to nije bitno. Nadležna služba pod vodstvom bivšeg nam načelnika Buljubašića ovdje ne radi svoj posao već 4 godine. Izgleda da ćemo za ovu milionsku štetu prvo morati tužiti nekoga, da bi se nešto uradilo. Molbe od strane građana da nadležna služba riješi problem, već 4 godine idu u prazno. Treba li možda da neko strada prvo ? Stradati će budžet Grada, kada građani dobiju tužbe, jer je problem definitivo kod Grada koji ne može par metara cijevi da kupi kod Ingrama, nađe bager da prokopa i položi cijevi i napravi tu malo veću rupu za odvod.

Komentariši