Stravičan slučaj ubistva žene u Sapni: Sumnja se da je sin majku udavio pa bacio u bunar

Istražitelji još uvijek utvrđuju sve detalje smrti 65-godišnje Hane Jašarević, čije je tijelo pronađeno u bunaru u naselju Mahala kod Sapne. Prema informacijama sa kojima raspolaže Klix.ba, dosad je utvrđeno da je riječ o ubistvu, a postoje indicije da ga je počinio njen sin.

Beživotno tijelo 65-godišnje Hane Jašarević prošle sedmice je pronađeno u bunaru koji se nalazi u dvorištu porodične kuće u naselju Mahala kod Sapne.

Glasnogovornik Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović za Klix.ba je kazao da je smrt nastupila nasilno, odnosno davljenjem.

“Istraga je još uvijek u toku, vrše se razna vještačenja, ali još uvijek pouzdano ne možemo reći ko je počinitelj ubistva”, kazao nam je Arnautović.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, trenutno postoje indicije da je za smrt 65-godišnje žene odgovoran njen sin, koji je, kako se pretpostavlja, udavio, a zatim i bacio u bunar.

Riječ je o osobi sa psihičkim smetanjama, a nakon nemilog događaja smješten je u Kliniku za psihijatrijske bolesti Univerzitetskog kliničkog centra u Tuzli.

Beživotno tijelo Jašarević pronašle su komšije koje su o tome obavijestile policiju. Inače, policija je ranije dobila prijavu o nestanku žene, ali je dosad ustanovljeno da je smrt nastupila prije toga.

Objava Stravičan slučaj ubistva žene u Sapni: Sumnja se da je sin majku udavio pa bacio u bunar pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Servisne informacije za 12.10.2023.

PU SREBRENIK – protekla 24 sata na području Srebrenika bila su potpuno mirna, po pitanju krivičnih djelqa i narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se jedna saobraćajnha nezgoda bez povrijeđenih lica. HITNA SLUŽBA – u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik obavljena su 62 pregleda. Jedan pacijent je prevezen u UKC Tuzla na dalje pretrage, ostali […]