SSL Stream za radio stanice

Imate radio stanicu koja emituje program putem interneta ? Treba vam radio strim koji radi i na vašoj web stranici direktno bez problema.

SSL za internet radio stanice. Jednostavno i sigurno. Validan SSL certifikat za internet radio strim. Povećajte broj slušaoca i uređaja na kojima radi vaša radio stanica i putem interneta.

Imamo rješenje i nudimo vam za samo 39 EUR godišnje internet radio strim sa validnim SSL certifikatom.

Mogućnost integracije u vaš web player, uz našu tehničku pomoć-

Plaćanje putem PayPal-a. Javite nam se na našu mail adresu za detalje.

Pogledaj i ovo

Počela izgradnja kolektora otpadnih voda za poslovnu zonu Herceg-Ingram

Poslovna zona Herceg – Ingram predstavlja jednu od najproduktivnijih zona na području Srebrenika jer u okviru nje funkcioniše nekoliko vrlo bitnih poslovnih subjekata koji zapošljavaju preko 700 radnika. Višegodišnji problem bio je nefunkcionisanje kanalizacione mreže što je postojećim firmama otežavalo rad, a posebno je onemogućavalo registrovanje novih poslovnih subjekata. Nakon što su osigurana finansijska sredstva i riješeni imovinsko-pravni odnosi, počeli su radovi na izgradnji savremenog kolektora otpadnih voda ,a završetkom ovog projekta biće otklonjeni problemi i nedostatci u ovoj poslovoj zoni.

Demant od predsjednika SDA Srebrenik: “SDA Srebrenik nije u koaliciji sa NIP-om u Srebreniku”

Prvo, nama niko nije ponudio koaliciju. Mi i kada bismo dobili tu ponudu istu bi prvo razmotriti na Izvršnom odboru stranke i onda zajedno zauzeli svoj stav. Inače SDA stranka će uvijek podržati odluke koje su za dobrobit Srebrenika i teme koje su aktuelne u Srebreniku, da bismo jednostavno riješili neke probleme i ne stajali na jednom mjestu sljedeće 4 godine. Znači, ako se ponudi ta opcija, mi ćemo dobro razmotriti sve uslove koji se nude u vezi takve koalicije i dati naš odgovor. Mi smo SDA i mi smo jak subjekat u Gradskom vijeću Srebrenika.