Srebrenik.NET / Sport / Košarka / Silver Kingsi gostovali u Tešnju a naredne subote na skijanje ;)

Silver Kingsi gostovali u Tešnju a naredne subote na skijanje ;)

Danas su sve selekcije Silver Kingsa gostovale u Tesnju kod KK Gradine gdje su odigrane četiri utakmice. Ovo je bila odlicna pripremna utakmica za narednu sezonu. Iako je ukupni rezultat bio u korist domaćina mozemo biti zadovoljni prikazanom igrom nasih kosarkasa koji imaju dovoljno vremena da isprave greske u narednom periodu.

Od ukupno cetiri utakmice, jedna je bila u korist Silver Kingsa (predpioniri) a tri u korist ekipe iz Tesnja (pioniri, kadeti i juniori). Lijep dan, izlet, druzenje, utakmice jedino nam je zao sto nismo imali dovoljno mjesta u autobusu za veliki broj roditelja koji su imali zelju da idu na utakmicu.

Naredne subote 19.01.2013 godine ŠS Silver Kings organizuje jednodnevni izlet na Vlasic. Cijena povratne karte je 20 KM a za clanove naseg udruzenja je 15 KM po osobi. Napominjemo da maloljetna lica mogu da idu samo uz roditelja ili punoljetnog pratioca a svi koji su zainteresovani moraju poslati imena najkasnije do srijede na mail [email protected] ili porukom preko facebooka.

LesMenuires_573582_PowderSkier_10

 

Ostavi komentar