Srebrenik.NET / Sport / Košarka / Puštene članske karte

Puštene članske karte

Prije nekoliko dana Škola sporta “Silver Kings” je zvanično tražila od Sportskog saveza Općine Srebrenik pomoć u plaćanju 750 KM registracije i kotizacije za takmičenje u Regionalnoj ligi mladih i sudjelovanje u dijelu trenažnog procesa.  Danas smo dobili usmeni odgovor da od toga nema ništa jer se novac mora uplatiti klubovima kako je predviđeno bez obzira da li se takmiče ili ne u predviđenim projektima za 2010. godinu.

Šta je tu je idemo dalje i zbog toga smo našli drugo rješenje. Pušteno je u opticaj 50 članskih kartica po cijeni od 20 KM. Njihovom realizacijom uspjeli bi riješiti problem kotizacije. Ukoliko u kratkom vremenskom periodu ne prebacimo sredstva, osoblje RKS Tuzla koje je inače imalo uvijek razumijevanja i korektnu saradnju sa nama neće moći pokriti troškove organizacije takmičenja bit će primorani da nas isključe iz Lige.

Sigurni smo da do toga neće doći i da ćemo bez problema prodati bar jedan dio članskih karti.  Danas je na naš žiro račun već uplaćena prva kartica sa rednim brojem 001. Treba napomenuti da će se sva kupovina odvijati preko žiralnog računa Škole sporta “Silver Kings”. Naša obaveza je javna zahvalnica na internet stranici www.srebrenik.net/kosarka svakom pojedincu ko kupovinom karte pomogne u nastavku rada.

2 0 komentara

  1. Broj računa je 1543602002622554 kod Intesa Sanpaolo banke. Hvala !

  2. Posalji mi broj racuna na mail 😉

Ostavi komentar