Tvrđava Gradina Srebrenik

Internacionalni karate kup u Srebreniku

U organizaciji KK „1. Mart“ Srebrenik u nedjelju 17.03.2013. godine u SRC Srebrenik s početkom od 10 sati održaće se 4. Internacionalni karate kup „Srebrenik 2013“. Sekretar kluba i predsjednik Organizacionog odbora karate kupa Zijad Hadžic podsjeća da je turnir već prešao u tradiciju.-„ Na prethodnim kupovima ucestvovalo je oko 1500 takmičara iz preko 80 klubova iz BiH i susjednih zemalja. Na ovom turniru očekujemo oko 25 klubova, odnosno oko 400 takmičara iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije.To je, s obzirom na prisutnu recesiju u našoj i pomenutim zemljama, impozantan broj“,-kaze Zijad Hadzic za Radio Srebrenik i dodaje da je srebrenicki karate kup specifičan u odnosu na ostale po vrhunskoj organizaciji i izuzetno vrijednim nagradama.

Na ovom kupu će učestvovati preko 100 članova KK „1. Mart“ Srebrenik, što je ujedno i pokazatelj brojnosti članova ovog kluba, koji redovno na državnom i međunarodnim takmičenjima osvajaju vrijedna priznanja. Organizaciju ovog kupa podržali su općina Srebrenik, općinski načelnik Sanel Buljubašic i preko 20 kolektiva s područja naše i susjednih općina.

 

(radiosrebrenik.ba)

Pogledaj i ovo

Silver Kings – pričamo o uspjehu

Ovih dana smo mogli da čitamo odlične vijesti o uspjehu Silver Kingsa, košarkaškog kluba iz …

Samir Adanalic Trener OFK Gradina

Intervju sa trenerom OFK Gradine – Samir Adenalić radi na tome da OFK Gradina bude stabilan prvoligaš

Naš je cilj da budemo u gornjem dijelu tabele. Mi smo nakon 6 godina druge lige konačno u Prvoj ligi Federacije i ovdje su ozbiljne ekipe iz Federacije i OFK Gradina će pokušati da kroz ovu godinu afirmiše i mlađe igrače a i da postanemo stabilan prvoligaš.

Komentariši