Srebrenik.NET / Sport / Fudbal / Ćiro: ”Rekao sam igračima je*at ću vam nanu, naninu ako ne osvojte tri boda” (VIDEO)

Ćiro: ”Rekao sam igračima je*at ću vam nanu, naninu ako ne osvojte tri boda” (VIDEO)

unnamedTrener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević na press konferenciji uoči derbija Slobode i Jedinstva na pitanje novinara šta ako pobjedimo, odgovorio je „Ako pobjedimo ima da trčim počasni krug oko stadiona”. Ćro ipak nije trčao počasni krug jer ga na to dato obećanje kako je rekao niko nije podsjetio.
Nakon što je glavni sudija susreta Tomislav Čuić označio kraj utakmice uslijedlio je veliko slavlje na tribinama ali i terenu, a Ćiro je skupa sa igračima ispred sjeverne tribine gdje su se nalazili najvjerniji navijači skako i veselio se pobjedi u derbiju protiv Jedinstva od 2:0, kao da mu je bila prva u karijeri.

Fukare su trenera svih trenera pozdravile skandiranjem prvo ”Ćiro pederu” a zatim je uslijedilo “Ćiro majstore, Fukare su uz tebe”

Nakon utakmice Ćiro je odgovarao na pitanja novinara “Zasluženo smo pobjedili, moji igrači su bili vrhunski na današnjem susretu” kazo je Ćiro”’ i dodao “Uoči utakmice igračima sam rekao, je*bat ću vam nanu, naninu ukoliko se vratite u svlačionicu bez tri boda”

Blažević je birao riječi kada je komentarisao atmosferu na stadionu Tušanj: “Publika je uistinu bila naš 12-ti igrač, i hvala im na tome”

 

(Tuzlanski.ba)