Snažna eksplozija u Madridu, ima povrijeđenih (VIDEO)

Snažna eksplozija odjeknula je danas u poslijepodnevnim satima u zgradi u centru Madrida, glavnog grada Španije.

Do eksplozije je došlo oko 15 sati u zgradi u četvrti Puerto de Tolledo, u centru Madrida.

Na videozapisima objavljenim na društvenim mrežama može se vidjeti kako od posljedica eksplozije značajno oštećen gornji dio zgrade, a prema izjavama očevidaca u eksploziji je povrijeđeno više osoba.

Na snimcima se, također, može vidjeti da su oštećeni i brojni automobili koji su u momentu eksplozije bili parkirani u ulici.

Brojni timovi civilne zaštite, vatrogasnih i hitnih službi su već na mjestu eksplozije. Navodi se, također, kako se do zgrade u kojoj je došlo do eksplozije nalazi starački dom i crkva.

Lokalni mediju pišu kako je moguće da je curenje plina uzrok eksplozije u Madridu.

Izvor: federalna.ba

The post Snažna eksplozija u Madridu, ima povrijeđenih (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]