Sinoć održana sjednica Kantonalnog povjereništva Naše stranke za Tuzlanski Kanton

Sinoć je održana sjednica Kantonalnog povjereništva Naše Stranke za područije Tuzlanskog kantona.

Novi saziv Naše stranke čine predsjedavajući Jasmin Kadić, Amra Nadarević Vodončarević, Amir Hasičević, Mirela Trepanić Grbešić, Omer Berbić, Amir Husarsić I Dino Osmanović.

Na sjednici posebna pažnja je posvećena budućim aktivnostima koje se odnose na politike Naše stranke koje će u vidu zakonskih I drugih pravnih akata biti upućene prema Skupštini I Vladi Tuzlanskog kantona, a koje rješavaju neka od najtežih pitanja od velike važnosti za život građana u TK.

Naša stranka | Naša stranka: Zbog nesposobne vlasti privrednici u BiH  ostaju bez 125 miliona eura iz EU!

Naša stranka čvrsto vjeruje da je konačno došlo vrijeme za mlađe generacije koje zaslužuju da im se da povjerenje I prostor za rad I dokazivanje na najznačajnijim funkcijama.

The post Sinoć održana sjednica Kantonalnog povjereništva Naše stranke za Tuzlanski Kanton appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Press OFK Gradina – Predstavljen novi dres povodom 70. godišnjice kluba i idejno rješenje Zapadne tribine

Predstavnici OFK Gradina Srebrenik danas su upriličili prvu ovogodišnju press konferenciju, a povodom prozivke igrača …

SDBiH Lukavac traži smjenu predsjednika Bijedića i raskid koalicije sa SDA

Nakon održane  sjednice proširenog predsjedništva Gradske organizacije SDBiH Lukavac vijećnici u GV Lukavac, gradonačelnik Lukavca i zastupnik u Skupštini TK iz reda Socijaldeokrata BiH uputili su zahtjev organima stranke za smjenu predsjednika Envera Bijedića, raskid koalicije sa SDA i hitno održavanje vanrednog Kongresa.   Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti: ˝Nakon gotovo više od pola godine […]