Simboličnom donacijom BCC Tuzla je uljepšao povratak đaka u školske klupe

Dječaci i djevojčice u tuzlanskim osnovnim školama napokon su se vratili u školske klupe. Bingo City Centar svake godine organizira nešto zanimljivo, a ove je povratak đaka u Tuzli bio poseban jer su sve osnovne škole učešćem u Back to School projektu pod nazivom „Za bolju školu” dobile priliku osvojiti donaciju za sretan početak nove školske godine.

BCC Tuzla, kao društveno odgovorna kompanija uvijek priča lijepe lokalne priče pa je tako poželjela da ovog septembra izmami osmijeh svim povratnicima u učionice i kupovinu pribora i drugih Back to School komada učini zabavnom.

Posjetioci centra su kupovinom u bilo kojoj trgovini u BCC-u, u periodu od 25.8. do 15.9.2021. godine, učestvovali u ovoj super priči za sve školarce. Na centralnom trgu BCC-a bili su postavljeni školski ormarići s nazivima svih tuzlanskih osnovnih škola. Ubacivši račun u ormarić s nazivom škole, kupci su dali svoj doprinos kampanji. Škola sa najvećim iznosom računa osvojila je donaciju.

Osnovna škola „Brčanska Malta”, koja postoji skoro 5 decenija, odabrana je kao pobjednica kampanje „Za bolju školu” i osvojila donaciju u vrijednosti od 3.000 KM.

Prethodna školska godina je bila izazovna za sve. Zato se Bingo City Centar ove godine odlučio da zvanični povratak učenika i učenica u učionice proslavi kampanjom kroz koju će osim odlične ponude školskog pribora i svega potrebnog za bezbrižan početak škole, obilježiti  i ovom simboličnom donacijom kao doprinos lokalnoj zajednici i gradu“, izjavila je direktorica BCC-a, Lidija Tomić.

The post Simboličnom donacijom BCC Tuzla je uljepšao povratak đaka u školske klupe appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Tužioci zatražili formiranje predmeta protiv Milorada Dodika

U Tužilaštvu Bosne i Hercegovine zatraženo je hitno formiranje predmeta zbog medijskih istupa člana Predsjedništva …

Domaćinstva u regionu godišnje bace više od 1,8 miliona tona hrane

Pod sloganom “Naše akcije su naša budućnost – bolja proizvodnja, bolja ishrana, bolje okruženje i …