Selim Bešlagić: Vitalni nacionalni interes nije lični interes (VIDEO)

Selim Bešlagić je nakon neuobičajeno mnogo političkih previranja kada je u pitanju politička scena u Tuzli pričao o svemu onome što se prethodnih dana dešavalo.

Selim Bešlagić je u okviru dijaloga, između ostalog, istakao i problem koji se ogleda u političkom forsiranju vitalnog nacionalnog interesa koji se, u svojoj osnovi, svodi na politički interes.

Valter Tuzlanski je sa Bešlagićem razgovarao o svemu onome što je bilo u žiži političke javnosti, a sa čim bi se sama javnost svakako trebala upoznati u što boljoj mjeri.

Razgovor sa Selimom Bešlagićem možete pogledati OVDJE. 

The post Selim Bešlagić: Vitalni nacionalni interes nije lični interes (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]