Tvrđava Gradina Srebrenik

Salihamidžić se vraća u reprezentaciju !?

Nakon nesretnog remija protiv Francuza, bilo je još loših vijesti: U baražu zbog žutih kartona neće igrati Saša Papac i Boris Pandža. Možda i najveće razočarenje je i neigranje Mensura Mujdže kojem je pukla kost nakon utakmice u Parizu, zbog čega će pauzirati 2-3 mjeseca.
Selektor Sušić je u problemima, ali rješenja postoje.

 

Kako saznaju Vijesti.ba od izvora bliskog stručnom štabu naše selekcije, već se rodila ideja o povratku Hasana Salihamidžića koji igra za njemački Wolfsburg.

“Salihamidžić je u odličnoj formi, radovno igra za svoj tim i ima ogromno iskustvo igranja u važnim utakmicama“, rekao “taj” izvor.

Znakovita je i današnja Sušićeva izjava u kojoj posebno ističe poziciju na kojoj je Salihamidžić najjači: “Moramo naći zamjenu za igrače koji će nam nedostajati, posebno za Mujdžu koji će zbog povrede duže vremena biti van terena”, kazao je Sušić.

Salihamidžić bi bez sumnje pojačao kvalitet našeg tima i nema sumnje da bi javnost u BiH bila oduševljena njegovim povratkom, kao i igrači koji su svjesni važnosti utakmice sa Portugalom. Selektor Sušić već je pokazao svima svoj kvalitet ne samo kada je igra reprezentacije u pitanju, nego i povratkom Papca ali i Begovića. Hoće li se Sušić odlučiti za ovakav potez biće poznato u narednim danima.

Salihamidžić je 10 godina bio ključni igrač reprezentacije, odigrao je 43 utakmice i zabio 6 golova.


Fast Tube by Casper

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Jedan komentar

  1. Koja glupost!!!

Komentariši