ROBINZON BRODOLOM 9: Ulaznice u prodaji

Zbog velikog interesovanja koje vlada za ROBINZON BRODOLOM 9, organizatori su odlučili da ulaznice za ovaj event puste ranije u prodaju.

Podsjećamo ROBINZON BRODOLOM 9, će se održati 01.jula 2017 godine, na molu restorana Robinzon na jezeru Modrac a glavna zvijezda večeri je francuski DJ, Quentin Mosimann.

Cijena ulaznica je ostala ista kao i predhodnih godina 10 KM, a možete ih nabaviti na slijedećim prodajnim mjestima:

–          Restoran Robinzon Modrac/Lukavac,
–          Caffe Hollywood Lukavac,
–          CD shop Sejo i Vili Tuzla,
–          Restoran Mama Mia (robna kuća Omega 4.sprat) Tuzla,
–          Caffe Bar Sahara Živinice
–          Caffe IQ Gračanica
–          In Vivo benzinske pumpe u Živinicama (Maline) i Ljepunicama
–         Caffe Hangover Srebrenik

Karte na dan eventa će se prodavati po cijeni od 15 KM, dok su VIP karte 25 KM.

Osim Quentina Mosimanna publici na jezeru Modrac, te noći će se predstaviti još jedan Švicarac, doduše bosanskog porijekla DJ Assym.

Asim Ibrahimović alijas DJ Assym, jedan je od najcjenjenijih Dja u „zemlji satova i čokolade“. DJingom se bavi od ranog djetinstva, a držao se uvijek svog muzičkog, groove stila, koji mu je nakon nekog vremena otvorio mogućnost da nastupa sa velikim svjetskim imenima elektronske scene kao što su: Hardwell – Martin Garrix – Axwell/\Ingrosso – Dj Snake – Laidback Lucke – Dannic – Tonny Junior – Timmy Trumpet – Bingo Players  – Third Party – Kryder… Njegova energija i nastupi koji privlače publiku, donijeli su mu priliku da potpiše ugovor sa jednom od najuspješnijih booking agencija u Švicarskoj – Aprod Agency. Inače DJ Assym je rezident kultnog MAD club-a u gradu Lausanne (CH) i koji se nalazi na #87 mjestu na top list 100 najvećih klubova u svijetu. Svojoj velikoj listi klubova i festivala na kojima je nastupao, kao što su: Energy – Touche the Air – Street Parade – Lake Parade – Montreux Sundance Fest – Wintersound Fest – Rock'oz Arènes Fest – Holi Festival … prvog jula će dodati i Brodolom 9 na jezeru Modrac.

Tu noć na Modrac po drugi put, dolazi jedan od najpopularnijih DJa hrvatske party scene – Jazzy Rossco. Iako Jazzyjeva popularnost naglo raste, on nije nov u producentskoji DJ industriji. Ovaj hrvatski DJ/producent svojom je produkcijom ušao na velika vrata svjetske house scene. Njegov se remix Muzikfabrikove pjesme vinuo u visine i poharao Traxsource, te je u samo 7 dana završio na prvom mjestu. Isti remix, izdan na kompilaciji s velikim Eddiem Amadorom, ušao je u top 200 remix pjesama 2013. godine. Sarađivao je s mnogo poznatih izvođača, kao što su mađarski duo Crazibiza te Jean Marie Kon.

Jazzyjeva suradnja s Dirty Freakom, uvaženim producentom iz Londona, za kojeg je također radio remix, rezultirala je remixom koji je završio na 36. mjestu Traxsourcea. Odlična suradnja s Babysitters dvojcem iz Beograda rezultirala je odličnom trakom Feel So Free, koja je završila na 30. Mjestu Traxsourcea.

Jazzy osim uspjeha u svijetu produkcije, ima i jako dobru kolekciju nastupa širom Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije te je nastupao sa nekim od najvećih svjetskih Dja , kao što su Mike Newman, CraziBiza, Jean Marie K, Manu Lokole, Paolo Barbato, Blacksolu, Marko Safrano, Jaksa Jordes (Saxofon) , Micha Daniels (Groove Armada ), Yolanda Be Cool

Na ROBINZON BRODOLOMU 9 kao velika domaća DJ zvijezda nastupa DJ Borg pobjednik Burn Residency takmičenja u BiH za 2014 te DJ DOAMAN, kao i prespektivni DJ DON Q.

Znači puno razloga da 01. jula nabacite bijelu garderobu i pravac Modrac.

Pogledaj i ovo

Greškom vozačice: Automobil završio u koritu rijeke Jale

U Tuzlanskom naselju Slavinovići u nedjelju  u popodnevnim satima, automobil je završio u koritu rijeke Jale. Kako nezvanično saznaje Faktor.ba, neoprezna vozačica ostavila je automobil u brzini te je on završio u koritu rijeke. U ovoj nesreći nije bilo povrijeđenih, a na automobilu je pričinjena materijalna šteta. U ljetnom periodu vodostaj Jale je veoma nizak, […]

Tuzlanska inovatorica osvaja Ameriku: BiH i porodicu nosim u srcu gdje god pođem

Anela Arifi po završetku srednjoškolskog obrazovanja u Tuzli, odlučuje napraviti veliki korak za jednu mladu osobu, napustiti svoj topli dom i započeti život na drugom kontinentu. Njeno znanje, talenat su nagradili i prepoznali na “Google Science Fair” naučnoj Olimpijadi gdje je proglašena jednom od najperspektivnijih naučnica u svijetu, mlađih od 18 godina. Govornica je bila […]