Ranjeni policajac Dalibor Gajić uspješno se oporavlja

Dalibor Gajić uspješno se oporavlja

Službeniku Jedinice za podršku MUP-a Tuzlanskog kantona Daliboru Gajiću, koji je u subotu teško ranjen u blizini benzinske pumpe u Srebreniku, zdravstveno stanje je stabilno i uspješno se oporavlja u tuzlanskom Kliničkom centru. Mustafa Bijelić iz Srebrenika, koji je iz pištolja pucao na Gajića, uhapšen je i nalazi se u pritvoru. Istraga je u toku.

Napominjemo, tridesetogodišnji policajac Dalibor Gajić zadobio je teške tjelesne povrede u subotu oko 3:35 sati kada je u njega u Srebreniku upotrebom vatrenog oružja pucao sedamdesetšestogodišnji Mustafa Bijelić. Gajić je primljen u UKC Tuzla gdje je zadržan zbog teškog ali stabilnog zdravstvenog stanja.

Kako smo saznali u MUP-u TK, do pucnjave je došlo u Srebreniku, u neposrednoj blizini benzinske pumpe OMV gdje je Mustafa Bijelić pucao iz vatrenog oružja čime je Gajiću nanio tjelesne povrede u području lijevog grudnog koša. Kako doznajemo, policajac koji nije bio na dužnosti, pokušao je spriječiti Bijelića da ugrozi građane koji su se tu nalazili. Bijelić je pri tom pucao na Gajića i nanio mu tešku tjelesnu povredu u predjelu ramena. Ozlijeđeni se nalazi na intenzivnoj njezi UKC-a Tuzla i stabilno je.

(TIP.ba)

Pogledaj i ovo

Još godinama ćemo nositi zaštitne maske

Jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za pandemiju Erik Toner (Eric), koji je viši naučnik u …

2 0 komentara

  1. zlatan.se

    E Edo, nije ko u nase vrijeme. Znas kako je bilo prije, raja, dernek i sve mirno prodje. Sad bi svaka us da postane slavna za 15 minuta, ljudi nervozni sve bi na precac i na silu. Daliboru zelim brz oporavak a svima malo vise strpljenja…

  2. Dobro je da se oporavlja. Ovo nesto krenulo naopako, skoro svaki dan u blizini pistolji, nozevi sijevaju 🙁

Komentariši