Radovi na području Srebrenika u privatnoj i stranačkoj inicijativi – treba nam i vaša pomoć

I dok asfaltiranje puteva po selima Srebrenika ide svojim tokom, evo slika koje su objavljene na profilu Pokreta za bolji Srebrenik aktuelnog gradonačelnika Omerovića, iz Dedića, Straže, Rapatnice, Sladne imamo situaciju da i drugi traže da se njihovi putevi renoviraju i/ili poprave.

Kritiku od strane mjesne zajednice Brezik objavili smo ovdje : https://www.srebrenik.net/gradonacelnika-nihada-omerovica-ne-zanimaju-problemi-mjestana-brezika-kazu-stanovnici-ovog-sela/

A pomoć da se spoji put između Rašljeve i Seone trebaju ovi vrijedni mještani Seone ( i njihovu akciju smo objavili na portalu):


https://www.srebrenik.net/%cb%9ddoniraj%cb%9d-i-budi-dio-akcije-spajanja-gradova-srebrenika-i-gracanice-i-magistralnih-puteva-tuzla-orasje-i-tuzla-doboj-najkracim-putem-preko-seone-i-rasljeve/

Kako smo saznali, u Seoni imaju već skupljeno gotovo dvije trećine sredstava uz pomoć donacija iz svih dijelova svijeta.


Da li općina i aktuelna vlast u Gradu ima sluha da im pomognu ovdje da se ovaj posao završi prije zime ? Šta je sa drugim strankama koje žele i njihove glasove ? Možete li ovdje pomoći pitanje je ?
Pogledaj i ovo

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.

Intervju: Almir Tursunović – kandidat za Gradsko vijeće Srebrenika nezavisna bosanskohercegovačka lista NBL

Da može grad biti bez gradonačelnika i Gradskov vijeća i da mogu raditi i djelovati ovako kao u Srebreniku onda zašto ih i birati ? Reći ću da je to ponižavajuće i jedna i druga strana moraju naći zajedničku a ne držati se samo toga "mene je narod birao", kako jedni tako i drugi