Zajedno za bolji Srebrenik

Radovi na području Srebrenika u privatnoj i stranačkoj inicijativi – treba nam i vaša pomoć

I dok asfaltiranje puteva po selima Srebrenika ide svojim tokom, evo slika koje su objavljene na profilu Pokreta za bolji Srebrenik aktuelnog gradonačelnika Omerovića, iz Dedića, Straže, Rapatnice, Sladne imamo situaciju da i drugi traže da se njihovi putevi renoviraju i/ili poprave.

Kritiku od strane mjesne zajednice Brezik objavili smo ovdje : https://www.srebrenik.net/gradonacelnika-nihada-omerovica-ne-zanimaju-problemi-mjestana-brezika-kazu-stanovnici-ovog-sela/

A pomoć da se spoji put između Rašljeve i Seone trebaju ovi vrijedni mještani Seone ( i njihovu akciju smo objavili na portalu):


https://www.srebrenik.net/%cb%9ddoniraj%cb%9d-i-budi-dio-akcije-spajanja-gradova-srebrenika-i-gracanice-i-magistralnih-puteva-tuzla-orasje-i-tuzla-doboj-najkracim-putem-preko-seone-i-rasljeve/

Kako smo saznali, u Seoni imaju već skupljeno gotovo dvije trećine sredstava uz pomoć donacija iz svih dijelova svijeta.


Da li općina i aktuelna vlast u Gradu ima sluha da im pomognu ovdje da se ovaj posao završi prije zime ? Šta je sa drugim strankama koje žele i njihove glasove ? Možete li ovdje pomoći pitanje je ?
Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …