Radionica za učenike i roditelje u OŠ Duboki Potok

U petak 04.09.2015. godine u prostorijama OŠ Duboki Potok  sa početkom u 10:30 h organizovat će se radionica otvorenog tipa pod nazivom “Budućnost je izvjesna ukoliko ju krojiš na pravi način”.

Cilj ove radionice je razmjena iskustva bivših učenika OŠ Duboki Potok koji su tokom studiranja ostvarili vrhunske rezultate i bili stipendirani za svoje školovanje u inostranstvu. Kako aplicirati za stipendiju, kako je dobiti i maksimalno iskoristiti svoje potencijale bit će glavne teme ovog predavanja.

Predavači:

– Majda Glotic, Master of Science, studira Business Administration (njemacki: BWL)  (specijalizacija finansije i racunovodstvo), Uni Wien, Bec (Austrija) .

– Alma Junuzovic, studentica Fakulteta elektrotehnike u Tz, dobitnica Erasmus stipendije na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu (Hrvatska).

– Mirheta Omerovic, dotoressa di Economics and management (Venecija, Italija) Trenutno studira magistarski studij International management i pohadja Internacionalni koledz u Veneciji.

Pozivamo sve zainteresovane da budu prisutni.

future

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …