Prvi BH državni fitness Dan i u Srebreniku

Prvi BH državni fitness Dan i u Srebreniku

U organizaciji BTC Fitness centra iz Sarajeva, 27. septembra 2020. će biti održan prvi bh državni Fitness Dan. Ovaj projekat se radi u sklopu evropske sedmice sporta koja je u posljednjoj sedmici u septembru i radi se u saradnji sa EuropActive Krovnom organizacijom za fitnes u EU, uz podršku Europske Komisije.

Po prvi put svi klubovi širom BiH animirati će što više ljudi da se na isti dan aktiviraju i vježbaju. Fitness studio 2BeFit Fitness iz Srebrenika je jedini Frintess studio u Srebreniku koji podržava ovaj nacionalni događaj, te će taj dan biti ispunjen brojnim aktivnostima. Imaćete priliku probati sve fitness programe BESPLATNO, između ostalog, moći ćete da medu prvima probate i program Basic Training For Life koji je osmislio Marino Basic, svjetski poznati Zumba fitness te i BootCamp.

“Cilj je da potaknemo ljude da vježbaju sa nama te da probaju sve programe koje im nudimo, i to potpuno besplatno. Idemo da se pokrenemo, za naše zdravlje, za imunitet.” rekla je za Srebrenik.NETwork certificirani fitness trener Arijana Moranjkic Ibrić.

Pogledaj i ovo

˝DONIRAJ˝ i budi dio akcije spajanja gradova Srebrenika i Gračanice i magistralnih puteva Tuzla-Orašje i Tuzla –Doboj najkraćim putem preko Seone i Rašljeve

Iz dva grada Srebrenika i Gračanice, grupa građana iz nekoliko mjesnih zajednica ( Seona, Rašljeva, Dedići, Duboki Potok, Miričina, Orahovica ) sa predvodnicima Adnanom Muslimovićem, Adijom Mehinovićem, Muhamedom Nurkanovićem i Samirom Mujkanovićem pokreću akciju i prikupljaju u narednih deset dana sredstva za dovršetak i asfaltiranje preostalih 600 metara nesfaltiranog dijela puta koji povelazi Seonu i Rašljevu te magistralne puteve Orašje -Tuzla i Tuzla- Doboj najkraćim putem.

Program SDP-a za Grad Srebrenik predstavila je kandidat za gradonačelnicu Srebrenika Alma Muratović

”Razvoj grada zasniva se na principu da osnovni resurs predstavljaju kadrovi. To su mladi obrazovani kadrovi svih struka koji ne služe samo kao rasadnik kadrova za javnu upravu i javna preduzeća, nego i privatnim poduzetnicima, koji zavise o povoljnim lokalnim uslovima u stvaranju prosperiteta, profita i opće dobiti u cjelini. Gradska uprava ima zadatak i ključnu obavezu u stvaranju povoljnog poslovnog okruženja za osnivanje, rast i razvoj preduzeća koji mogu i moraju obezbjediti ostanak radno sposobnog stanovništva u domovini. Stvaranjem povoljnog poslovnog ambijenta za privrednike sa jedne strane i njihov korektan odnos prema stručnim radnicima svih profila uz adekvatno obezbjeđenje materijalnih sredstava za njihov život sa druge strane predstavljaju garant ostanka radno sposobnog stanovništva u BiH.“