PRIVOĐENJE U GRADAČCU POŠLO PO ZLU: POLICAJCA TOKOM AKCIJE RANILI KRIMINALCI

Tokom akcije hapšenja nekoliko osoba iz kriminalnog miljea u Gradačcu večeras, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen jedan policajac na službenom zadatku. Klix.ba nezvanično saznaje da su dvije osobe uhapšene, dok se za trećom traga.

Iz kantonalne policije previše detalja nisu otkrivali o ovom slučaju, ali su potvrdili da su na području Gradačca, prilikom vršenja službenih poslova i zadataka, kriminalno aktivne osobe otvorile vatru u pravcu policijskih službenika. Tom prilikom, jedan policijski službenik je zadobio povrede te je prevezen na Univerzitetski klinički centar (UKC) u Tuzli gdje mu se pruža ljekarska pomoć. Kako je potvrđeno za Klix.ba, riječ je o policijskom službeniku inicijala J.O.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, na području Gradačca večeras je trebala biti izvedena akcija hapšenja nekoliko osoba iz kriminalnog miljea, koje policija sumnjiči za teška krivičnih djela.

Međutim, u klinču, grupa koja je trebala biti uhapšena, otvorila je vatru na policijske službenike, a jedan od njih, odnosno J.O. zadobio je povrede nastale hicima iz vatrenog oružja. Kako saznajemo, on nije životno ugrožen.

Powered by www.Srebrenik.net

Također provjerite

Strajk

Štrajk zbog prestanka radnog odnosa u JKP 9. septembar Srebrenik

Hazim Halilović iz Sladne danas je započeo štrajk ispred zgrade Gradske uprave u Srebreniku, a zbog prestanka radnog odnosa u Javnom komunalnom preduzeću 9. septembar Srebrenik.

Poslovna ideja

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD SREBRENIK

IMPAKT inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program inkubacije poslovnih ideja odnosno podrške realizaciji poslovnih ideja i sastoji se iz sljedećih komponenti: Poduzetnička obuka u trajanju od 6 dana u periodu od maksimalno 2 mjeseca fokusirana na razvoj poslovnog plana i poslovnog modela te jačanje poduzetničkih vještina, prilikom čega učesnici obuke imaju kontinuiranu stručnu i mentorsku podršku trenera u izradi zadataka i finalnoj izradi poslovnog plana i poslovnog modela. Priprema i realizacija prezentacije poslovnih ideja pred stručnom komisijom za ocjenu poslovnih planova i poslovnih modela. Dodjela bespovratne finansijske podrške u iznosu do 5.000 KM za najbolje pozitivno ocijenjene poslovne poduhvate na području Grada Srebrenika, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima. Stručnu i mentorsku podršku u daljem rastu i razvoju biznisa u skladu sa procijenjenim potrebama.