PRIVOĐENJE U GRADAČCU POŠLO PO ZLU: POLICAJCA TOKOM AKCIJE RANILI KRIMINALCI

Tokom akcije hapšenja nekoliko osoba iz kriminalnog miljea u Gradačcu večeras, došlo je do pucnjave u kojoj je ranjen jedan policajac na službenom zadatku. Klix.ba nezvanično saznaje da su dvije osobe uhapšene, dok se za trećom traga.

Iz kantonalne policije previše detalja nisu otkrivali o ovom slučaju, ali su potvrdili da su na području Gradačca, prilikom vršenja službenih poslova i zadataka, kriminalno aktivne osobe otvorile vatru u pravcu policijskih službenika. Tom prilikom, jedan policijski službenik je zadobio povrede te je prevezen na Univerzitetski klinički centar (UKC) u Tuzli gdje mu se pruža ljekarska pomoć. Kako je potvrđeno za Klix.ba, riječ je o policijskom službeniku inicijala J.O.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, na području Gradačca večeras je trebala biti izvedena akcija hapšenja nekoliko osoba iz kriminalnog miljea, koje policija sumnjiči za teška krivičnih djela.

Međutim, u klinču, grupa koja je trebala biti uhapšena, otvorila je vatru na policijske službenike, a jedan od njih, odnosno J.O. zadobio je povrede nastale hicima iz vatrenog oružja. Kako saznajemo, on nije životno ugrožen.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …