Priveden muškarac koji je napao Davora Dragičevića (VIDEO)

Kako je objavila SRNA, Marinković je na ispitivanju u prostorijama PU Banja Luka.

Uzivo ispred CJB Banjaluka!Svi pred CJB! Stanimo uz Davora! ✊Dijelite!

Gepostet von Александар Глувић am Mittwoch, 19. September 2018

Prema riječima Davora Dragičevića i okupljenih građana, Marinković je prijetio smrću Davoru na Trgu Krajine i povukao ga za ruku. Reagovali su okupljeni građani koji su potrčali za njim i fotografisali su ga, dok su policajci, kako kažu, okrenuli glavu. Ovo je izazvalo bunt kod građana koji 178 dana protestuju na Trgu tražeći istinu i pravdu za Davida, ali i za svu drugu ubijenu nevinu djecu. Izašli su na glavnu ulicu i došli ispred PU Banja Luka gdje već nekoliko sati stoje i uzvijkuju “Ko je ubio Davida?”, “zločince i ubice”, te pjevaju Davidovu pjesmu “Klinac u getu”.

Dragičević i okupljeni su poručili kako se neće pomjeriti s mjesta dok ubice ne budu privedene. Prema riječima članove grupe “Pravda za Davida”, ispred PU ima oko 200 građana, dok oni koji ne mogu prisustvovati donose vodu i toplu odjeću. Mjesto osigurava i veliki broj policijskih službenika.

Klix.ba

The post Priveden muškarac koji je napao Davora Dragičevića (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Srebrenik.NETwork

Pogledaj i ovo

Ugovorena sanacija komunalne infrastrukture u mjesnoj zajednici Solana

Polaganjem cvijeća na spomen obilježje poginulim borcima, šehidima i civilnim žrtvama odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992.-1995., u …

Predstavljena studija ‘Tuzla pametan grad – grad budućnosti’

Centar za ekologiju i energiju u  utorak je predstavio studiju  “Tuzla pametan grad – grad …