Investicijska fondacija Impakt objavila je javne pozive za učešće u IMPAKT Inkubatoru poslovnih ideja u 8 lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.   Pozivi su objavljeni za: mlade (18-35 godina) koji žive u Goraždu, Srebreniku, Kalesiji i Lukavcu, fizička lica sa područja Gračanice, Bijeljine, Banovića i Lopara koji žele pokrenuti biznis ili posluju maksimalno godinu […]

Prilike za pokretanje posla u osam lokalnih zajednica

Prilike za pokretanje posla u osam lokalnih zajednica

Investicijska fondacija Impakt objavila je javne pozive za učešće u IMPAKT Inkubatoru poslovnih ideja u 8 lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini.

 
Pozivi su objavljeni za:
mlade (18-35 godina) koji žive u Goraždu, Srebreniku, Kalesiji i Lukavcu,
fizička lica sa područja Gračanice, Bijeljine, Banovića i Lopara koji žele pokrenuti biznis ili posluju maksimalno godinu dana.
IMAPKT inkubator poslovnih ideja obuhvata:
Poduzetničku obuku u trajanju od 6 dana u periodu od maksimalno 2 mjeseca fokusiranu na razvoj poslovnog plana i poslovnog modela te jačanje preduzetničkih vještina, prilikom čega učesnici obuke imaju kontinuiranu stručnu i mentorsku podršku trenera u izradi zadataka i finalnoj izradi poslovnog plana i poslovnog modela.
Pripremu i realizaciju prezentacije poslovnih ideja pred stručnom komisijom za ocjenu poslovnih planova i poslovnih modela.
Dodjelu bespovratne finansijske podrške u iznosu do 5.000 KM (Goražde 8.000 KM) za najbolje pozitivno ocijenjene poslovne poduhvate.
Stručnu i mentorsku podršku u daljem rastu i razvoju biznisa u skladu sa procijenjenim potrebama.
Zainteresirani javne pozive mogu pronaći na web-stranici Investicijske fondacije Impakt, a prijave mogu poslati poštom, e-mailom te online prijavom putem linka.
Pozivi su dostupni na linkovima, koji slijede.
Goražde 
Srebrenik 
Kalesija 
Lukavac
Bijeljina 
Gračanica 
Banovići 
Lopare 
Investicijska fondacija Impakt osnovana je 2019. godine. Podržala je više od 350 biznisa, čime je kreirano više od 600 radnih mjesta. Fondacija sarađuje sa više od 50 lokalnih zajednica širom BiH. Misija je izgradnja jakog poduzetničkog sistema i pružanje podrške poduzetnicima u pokretanju i širenju poslovnih poduhvata, s ciljem razvoja malih privrednika i lokalnih zajednica, prenosi Akta.ba.

Powered by WPeMatico

https://lukavacki.ba/prilike-za-pokretanje-posla-u-8-lokalnih-zajednica/ 25.08.2023

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …