Predstavnički dom Parlamenta FBiH 25. januara raspravljaju o Budžetu FBiH za ovu godinu

Prva redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH bit će održana u srijedu, 25. januara, s početkom u 10.00 sati.

Kako je najavljeno, na sjednici će u hitnom postupku biti razmatram prijedlog Budžeta Federacije BiH za 2023. godinu i prijedlog Zakona o izvršavanju Budžeta FBiH za istu godinu.

Na dnevnom redu sjednice je i prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na izmjene i dopune Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine za 2022. godinu (druge izmjene i dopune) i izmjene i dopune Finansijskog plana Federalnog fonda solidarnosti za 2022. godinu (Anex I) (druge izmjene i dopune) i Odluka o načinu izvršavanja rebalansa Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2022. godinu (druge izmjene i dopune),

Bit će razmatran i prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja Federacije Bosne i Hercegovine za 2023. godinu i Odluku o načinu izvršavanja Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja i reosiguranja FBiH za 2023. godinu.

Na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH bit će razmatan i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na Finansijski plan Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2023. godinu i procjenu plana za 2024. i 2025. godinu i Odluka o izvršavanju Finansijskog plana Federalnog zavoda za zapošljavanje za 2023. godinu te prijedlog Finansijskog plana FERK-a za 2023. godinu.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …