Poklonili mami pomeranca za Božić, ljude iznenadila emotivna reakcija oca (VIDEO)

Korisnica TikToka Jessie pokazala je na ovoj društvenoj mreži kako je sa svojom obitelji za Božić iznenadila majku poklonivši joj pomeranca, inače njezinog psa iz snova, kako je opisala.

Reakcija mame, ali i tate kad je ona ugledala psića, postala je viralna.

U videozapisu koji je prikupio skoro pola miliona lajkova na ovoj platformi može se vidjeti kako tata u naručju nosi malenog, bijelog pomeranca, a prate ga njegove tri kćeri u pidžamama i s božićnim kapicama na glavi koje su uključile kamere da snime majčinu reakciju.

@jessicaanderson._

HE’S ADORABLE. welcome to the pom family!! #christmas #christmassurprise #surprise #dog #Pomeranian #christmaseve #christmas2022 #fyp #foryou

♬ original sound – jessie

Dok su ulazili u kuhinju, mama je pripremala hranu, a onda je u jednom trenutku opazila psića i ostala iznenađena. “O, moj Bože”, čuje se kako govori i odmah briše ruke da ga uzme. Tata je počeo plakati od sreće kad joj ga je dao u naručje.

Snimka je oduševila korisnike na TikToku. “Oprostite, ali ovdje bi netko trebao zagrliti tatu”, “Već vidim koliko ćete ljubavi pružiti ovom psiću”, “Tvoj je tata pravi čovjek, vidi se koliko voli tvoju mamu”, samo su neki od komentara.

The post Poklonili mami pomeranca za Božić, ljude iznenadila emotivna reakcija oca (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …