Pogledajte “svađu” oca i dvogodišnje djevojčice koja ne želi na spavanje

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se video “svađe” dvogodišnje Jordan Bryce Lott koja nije željela na spavanje i njenog oca.
Na snimku možete vidjeti oca koji uporno pokušava objasniti svojoj kćerki da je sutra radni dan i da mora spavati, no preslatka i istovremeno tvrdoglava djevojčica nije željela ni čuti o tome. Neumorno je iznosila svoje argumente, a na momente i vikala.

Father/daughter moment: Daughter: I don't wanna hear it! Daddy: Well I don't wanna hear it first! 🤦🏽‍♀️😂🤣❤️ To use this video in a commercial player or in broadcasts, please email [email protected]

A post shared by Princess Jordan (@jordanbrycelott) on

Jordan će u oktobru ove godine napuniti tri godine, a video je nastao prošle godine ali je preslatku scenu njihove “svađe” njena majka Brittany objavila prije tri dana na Instagramu. Snimak već ima više od 28.000 pregleda. Brittany je u opisu videa napisala kako se svađaju “poput starijeg bračnog para”.

“Sa svoje dvije godine ona se svim odraslima obraća riječima gospodine ili gospođo, čisti sama svoju sobu i na svaku pohvalu kaže ‘hvala’. Ovo je dijete voljeno i odgojeno da bude za primjer”, odgovorila je Brittany na komentare da takvo ponašanje njene djevojčice nije uredu.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Lopovi preko Facebooka znaju kad niste kod kuće

Prije nego objavite na Facebooku da ste na godišnjem ili da ste odsutni nekoliko dana, …