Počinje Liga mladih RSK Tuzla u košarci

Ovog vikenda starta sezona 2011/12 Lige mladih RKS Tuzla u košarci. Ekipa Silver Kings se takmiči sa pionirskom i kadetskom ekipom a uz naše Kingse učešće će uzeti još 10 ekipa sa područja TK i Brčko DC.
Nova sezona, novi izazovi, čak 40 zvaničnih utakmica. Pionirska ekipa je nepoznanica, sigurni smo da prostora za njihov napredak ima što će se pokazati tokom sezone. Kadeti su malo hendikepirani jer je dosadašnji kapiten Hodžić zbog školskih obaveza promijenio mjesto boravka ali i bez njega možemo najaviti borbu za sami vrh.

U prvom kolu Silver Kingsi se sastaju sa žestokim Falkonsima iz Tuzle a u drugom kolu sa isto tako dobrom ekipom Bosne iz Kalesije.

Ovdje se nema šta izgubiti, istinski zaljubljenici u sport i oni koji vole da se opuste uz dječiju igru neka dođu a kritičari i “stručnjaci” nek ne dolaze…

Pogledaj i ovo

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.

Intervju: Almir Tursunović – kandidat za Gradsko vijeće Srebrenika nezavisna bosanskohercegovačka lista NBL

Da može grad biti bez gradonačelnika i Gradskov vijeća i da mogu raditi i djelovati ovako kao u Srebreniku onda zašto ih i birati ? Reći ću da je to ponižavajuće i jedna i druga strana moraju naći zajedničku a ne držati se samo toga "mene je narod birao", kako jedni tako i drugi

Komentariši