Ovo će vas rastopiti: Simpatične vjeverice zagrljene zadrijemale u gnijezdu

Životinje su čudesna bića koja nas lako mogu raznježiti i izmamiti osmijeh na lice, što su sada učinile i preslatke uspavane vjeverice za koje smo sigurni da će i vama popraviti ovaj tmurni dan.

Fotografija uspavanih vjeverica osvanula je na Twitteru, a vrlo brzo osvojila je srca brojnih korisnika i popravila im današnje raspoloženje.

Na njoj su prikazane tri, naočigled, izmorene vjeverice koje su se odlučile “prepustiti” i utonuti u duboki san.

Ova mala porodica odlučila je sagraditi svoj dom na kupatilskom prozoru Nijemca Ludwiga Timma, koji je odlučio zabilježiti ovaj, za njega, jako poseban trenutak.

“Prvo smo primijetili nekoliko malih grančica koje su ležale na prozorskoj dasci. Mislili smo da ih je vjetar donio tamo, no onda smo zapazili vjeverice”, rekao je.

Timm nije skrivao koliko mu znači jer su vjeverice odabrale baš ovo mjesto za boravak, ali i jer ih sada može promatrati kako odrastaju.

“Bio sam tako sretan jer sam ih mogao fotografisati tako uspavane. Inače se zavuku u gnijezdo, no tog dana je bilo vruće pa su odlučile odmoriti na vidnom mjestu”, rekao je.

Ludwig je podijelo ovaj prizor sa svima, a nije dugo trebalo da on skupi na hiljade lajkova.

The post Ovo će vas rastopiti: Simpatične vjeverice zagrljene zadrijemale u gnijezdu appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Press OFK Gradina – Predstavljen novi dres povodom 70. godišnjice kluba i idejno rješenje Zapadne tribine

Predstavnici OFK Gradina Srebrenik danas su upriličili prvu ovogodišnju press konferenciju, a povodom prozivke igrača …

SDBiH Lukavac traži smjenu predsjednika Bijedića i raskid koalicije sa SDA

Nakon održane  sjednice proširenog predsjedništva Gradske organizacije SDBiH Lukavac vijećnici u GV Lukavac, gradonačelnik Lukavca i zastupnik u Skupštini TK iz reda Socijaldeokrata BiH uputili su zahtjev organima stranke za smjenu predsjednika Envera Bijedića, raskid koalicije sa SDA i hitno održavanje vanrednog Kongresa.   Njihovo saopštenje prenosimo u cjelosti: ˝Nakon gotovo više od pola godine […]