Srebrenik.NET / Članci, fotke i video / Gradska hronika / OFK Gradina dobila novo rukovodstvo

OFK Gradina dobila novo rukovodstvo

Jučer je održana vanredna skuština OFK Gradina Srebrenik na kojoj je jednoglasno izabrano novo rukovodstvo ovog kluba.
Novi izvršni odbor kluba čine: Likić Fahrudin kao predsjednik, Muhamed Suljagić i Adnan Bjelić kao dopredsjednici, te Samir Adanalić i Ibro Ibrić kao članovi. Osim ovog tijela, izabran je i novi nadzorni odbor kluba, kako i članovi komisija.
Ova skupština i novo rukovodstvo kluba nastavak su priče i aktivnosti vezanih za partnerstvo Grada Srebrenika i premijerligaša Tuzla City koje ima za cilj potpunu stabilizaciju prilika u klubu, kvalitetniji rad i organizaciju i ulazak u Prvu Federalnu ligu.
Prema riječima Muhameda Suljagića, dopredsjednika izvršnog odbora, novo rukovodsto Gradine donijet će znatno ozbiljniji i moderniji sistem rada, posebna pažnja biće posvećena radu s mlađim kategorijama, a vrata kluba su naravno otvorena za sve one koji vole Gradinu i koji mogu i žele pomoći u bilo kojem smislu.

Gost skupštine bio je i gradonačelnik Srebrenika dr. Nihad Omerović koji je istakao kako je partnerstvo Grada Srebrenika i Tuzla City jedan veliki korak naprijed, kako za Gradinu, tako i uopće za fudbal na ovom području, te da će Gradska uprava u narednom periodu ispoštovati svoj dio obaveza iz ugovora o partnerstvu.
Podsjećamo, u junu ove godine fudbalski klub Gradina i Fudbalski klub Tuzla City potpisali su sporazum o poslovnoj sportskoj saradnji.Na ovaj način su stvoreni preduslovi da Gradina može dosta komotnije da funkcioniše, da se stvore znatno bolji uslovi za rad i da se pokuša vratiti u 1.ligu FBiH.

Objava OFK Gradina dobila novo rukovodstvo pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by WPeMatico