Odlični stanovi sa “pogledom” u Srebreniku.

Kako nama izgleda Srebrenik ? Lijepo ? Imamo stanove koji imaju pogled na druge zgrade i takvih hoće ovi građevinski poduzetnici još da prave (Pogledajte ovdje kakav je plan, pisali smo neki dan o tome).

Mi smo ludi aku budemo plaćali 1250-1500 KM po kvadratu za ovakve građevinske poduhvate. Od onolikog mjesta od Drenika do Ormanice ovi građevinski poduzetnici su sve strpali na jedan (i po) kvadratni kilometar.

Reda i smisla u ovakvoj gradnji nema, vi službenici koji ste ovo odobrili ( iz gradske uprave), gdje ste nabavili te diplome ? Je li se mogu zamijenit, de pitajte živi bili. Ove diplome vam ne valjaju za te para koje ste potrošili na iste.

Pa da smo djeci dali lego kocke da se igraju na maketi i da naprave nešto lijepo, ljepše bi ovo napravili, a vi ste unakazali gradsko središte za sljedećih stotinu godina.

Nedaj Bože kakva zemljotresa, zgrade bi bile naslonjene jedna na drugu kao kule od karata. O tome da vatrogasci nemaju adekvatne opreme u slučaju požara ste saznali od nas, jelda ? Ko će spriječiti ovakvu gradnju ? Ima li ko od ovih profesionalnih političara iz stranaka i pokreta (kojih nam ne manjka u čaršiji) da kaže NE i da smije ovo spriječiti.

Da li su ovakvi “građevinci” iznad zakona ? Da li vama ovo lijepo izgleda ?

… nastaviti će se …

Pogledaj i ovo

13 stvari koje trebaju Srebreniku

13 stvari koje trebaju, pogledajte zadnju u listi i znati ćete da sam u pravu