Novogodišnji prijem u Srebreniku

Danas je gradonačelnik Srebrenika Nihad Omerović upriličio tradicionalni novogodišnjim svečani prijem za predstavniike boračkih udruženja, predstavnike osnovnih škola,političkih partija, udruženja penzionera i druge predstavnike javnog,vjerskog,kulturnog i sportskog života u Srebreniku.

Istaknuti su rezultati postignuti u razvoju ove lokalne zajednice u protekloj godinu i najavljeni najznačajniji projekti i prioriteti u narednoj godini.

Gradonačelnik Omerović gostima i građanima  Srebrenik je zaželio sretnu ui uspješnu 2022. Godinu, a nakon današnjeg svečanog prijema u prostorijama Doma kulture u Srebreniku upriličeno je i prigodno druženje gostiju.

Objava Novogodišnji prijem u Srebreniku pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …

Servisne informacije za 12.10.2023.

PU SREBRENIK – protekla 24 sata na području Srebrenika bila su potpuno mirna, po pitanju krivičnih djelqa i narušavanja javnog reda i mira. Dogodila se jedna saobraćajnha nezgoda bez povrijeđenih lica. HITNA SLUŽBA – u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Srebrenik obavljena su 62 pregleda. Jedan pacijent je prevezen u UKC Tuzla na dalje pretrage, ostali […]