Nogometaši Engleske obitelji smjestili na luksuzan kruzer na kojem se toči alkohol

Nogometaši Engleske pobrinuli su se da njihovim boljim polovicama u Kataru baš ništa ne nedostaje te su ih smjestili na luksuzni kruzer MSC World Europa usidren u Dohi.

Supruge, djevojke, djeca i ostali članovi obitelji nogometaša engleskih nogometaša smješteni su na luksuznom brodu za krstarenje vrijednom milijardu funti, koji nazivaju i “plutajuća palača”, na kojem će boraviti dok traje Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Na kruzeru neće boraviti samo porodice nogometaša Engleske nego će se među 7000 gostiju naći i navijači koji si takav smještaj mogu priuštiti u nekoj od 2633 kabine na brodu. Sobe se prostiru na 21 palubi i nude osnovni smještaj, no za one koji će posegnuti dublje u džep, tu je i, naravno, neviđeni luksuz.

Hrana se poslužuje 24 sata dnevno

Najluksuznija kabina na velebnom kruzeru je MSC Yacht Club Owner's Suite, koja ima i veliki balkon, panoramske prozore od poda do stropa, odvojenu blagovaonicu i dnevni boravak te privatnu hidromasažnu kadu.

Osim superluksuznih kabina, tu su čak 33 restorana i bara, od mediteranskih ribljih restorana preko azijskih grill i sushi barova do američkih steakhousea i restorana koji nude latinoameričku uličnu hranu. Zanimljivo je da se hrana u restoranima poslužuje 24 sata dnevno, baš kao i na jednom od tri švedska stola, kako bi zadovoljili sve potrebe svojih gostiju.

Za razliku od katarskih stadiona, alkohol nije zabranjen

Supruge i djevojke nogometaša već su se na društvenim mrežama pohvalile smještajem na kruzeru na kojem, za razliku od katarskih stadiona, alkohol nije zabranjen. Osim u barovima, restoranima i luksuznim kabinama, gosti vrijeme mogu provoditi i u ekskluzivnom području Yacht Cluba, poznatom kao “brod unutar broda”.

The post Nogometaši Engleske obitelji smjestili na luksuzan kruzer na kojem se toči alkohol appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Goran von Karkin maestralnim remixom obilježio rođendan velikog Olivera Dragojevića

Na današnji dan 1947. godine rođen je jedan od najvećih umjetnika novog doba, jedinstveni Oliver …

Papa Franjo uporedio rat u Ukrajini s nacističkom operacijom u kojoj je ubijeno dva miliona ljudi

Papa Franjo uporedio je u srijedu rat u Ukrajini s nacističkom operacijom u kojoj je …