Srebrenik.NET / Vijesti / Nevjerovatna priča o uspjehu// EDINA SELESKOVIĆ – Od cenzure u sopstvenoj državi do jednog od najvećih umjetničkih projekata u BiH

Nevjerovatna priča o uspjehu// EDINA SELESKOVIĆ – Od cenzure u sopstvenoj državi do jednog od najvećih umjetničkih projekata u BiH

Emisija “Super žena preko radio antena” je nastala kao skup dugogodišnjih iskustava, istraživanja i  analiziranja medijskog i javnog prostora te temeljnog i posvećenog rada na online projektu “Super žena”.

Teme o kojima razgovaramo sa našim gošćama u radio emisiji su mnogobrojne, ali većinski bazirane na njihovim iskustvima, usponima i padovima, trudu i radu da bi se našle na pozicijama na kojima su sada.

Gošća nove epizode je Edina Selesković proslavljena bh. umjetnica ali sa preko 20 godina američkom adresom.

Kako je kao tinejdžerka morala sama donjeti najbolje odluke za sebe, kako od toga da vas u BiH cenzurišu iako vaš rad propagira isključivo mir te kako doći do pozicije u top 1000 žena umjetnica SAD gdje je umjetnika i umjetnica na stotine hiljada.

 

O svemu ovom slušajte  sutra, 12.01.2018. godine sa početkom u 10 h i to na ovim frekvencijama:

-102,7 MHz

-95,9 MHz

-95,6 MHz

-98,3 MHz

-91,5 MHz

ili putem live stream linka  – http://zenski.ba/kameleon/pop.html

 

Zajednički pričamo primjere koji motivišu, ohrabruju i daju razlog za istrajan trud!

The post Nevjerovatna priča o uspjehu// EDINA SELESKOVIĆ – Od cenzure u sopstvenoj državi do jednog od najvećih umjetničkih projekata u BiH appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico