Iz Kazneno-popravnog zavoda poluotvorenog tipa Kozlovac u Tuzli 26. augusta pobjegao je dvadesetsedmogodišnji zatvorenik S.A., koji je  lociran i ponovno vraćen na izdržavanje kazne. “Policijski službenici Uprave policije MUP TK-a, Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla, su u saradnji sa policijskim službenicima PS Istok, postupajući po raspisanoj centralnoj potrazi (koju je zbog događaja od 26.08.2023.godine – […]

Nakon tri dana uhvaćen bjegunac iz tuzlanskog zatvora, oglasili se iz policije

Nakon tri dana uhvaćen bjegunac iz tuzlanskog zatvora, oglasili se iz policije

Iz Kazneno-popravnog zavoda poluotvorenog tipa Kozlovac u Tuzli 26. augusta pobjegao je dvadesetsedmogodišnji zatvorenik S.A., koji je  lociran i ponovno vraćen na izdržavanje kazne.

“Policijski službenici Uprave policije MUP TK-a, Odjeljenja kriminalističke policije PU Tuzla, su u saradnji sa policijskim službenicima PS Istok, postupajući po raspisanoj centralnoj potrazi (koju je zbog događaja od 26.08.2023.godine – bijega sa izdržavanja kazne zatvora u KPZ Tuzla raspisala Uprava policije MUP TK.-a), a na osnovu operativnih podataka i saznanja, locirali i pronašli osobu za kojom se traga, S.A. (1996) iz Tuzle”, naveli su u saopštenju.
Bjegunac je jučer, oko 13.45 sati, ponovo uhapšen.
O navedenome je obaviješten dežurni Tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, dok je S.A. nakon kriminalističke obrade, predat u nadležnost KPZ Tuzla, odnosno vraćen na izdržavanje kazne zatvora.

Powered by WPeMatico

https://lukavacki.ba/nakon-tri-dana-uhvacen-bjegunac-iz-tuzlanskog-zatvora-oglasili-se-iz-policije/ 30.08.2023

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …