Nabavili psa da budu aktivni, a onda objavili što pas zapravo radi (VIDEO)

Zlatni retriver Daisy postala je prava zvijezda na društvenoj mreži TikToku gdje ima skoro 800 hiljada pratitelja i oko 30 miliona lajkova na videozapise i fotografije u kojima njezini vlasnici svakodnevno dijele smiješne trenutke života sa svojim psom.

U zadnjem videozapisu oni su prikazali što Daisy radi tijekom čitavog dana i izgleda da joj je glavna aktivnost – odmaranje. “Nabavili smo psa kako bismo s njim svakog dana bili aktivni”, stoji u opisu objave koja je prikupila više od 2.5 miliona lajkova i hiljade komentara korisnika.

@daisythegoldiee

She’s known as Lazy Daisy

♬ Soul Bossa Nova – Quincy Jones

Ljudi se poistovjetili s Daisy: “Ovako izgledam kad sam mamurna”

Na snimci se može vidjeti kako se ovaj pas budi u devet sati ujutro, ali u 11 sati i dalje je u krevetu i zijeva. U 13 sati samo je promijenio lokaciju, pa tako i dalje spava, samo na podu naslonjen na kauč. U 17 sati se popeo na kauč gdje se nastavio izležavati i do 21 sat. Video završava prizorom idućeg jutra kada Daisy ponovno ustaje u devet i izgleda sasvim – umorno.

Pospani retriver oduševio je korisnike TikToka koji su ostavljali brojne komentare na objavi. “Živi život”, “Ovako i ja izgledam kad sam mamurna”, “Njezina faca kad se probudi je sve”, “Preslatko”, “Ovakav pas meni treba”, samo su neki od komentara.

 

The post Nabavili psa da budu aktivni, a onda objavili što pas zapravo radi (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …