Muškarac koji nije želio letjeti za Beograd pušten iz pritvora

Sulejman Imamović (58), državljanin Danske, porijeklom iz BiH, koji je želio otvoriti vrata aviona kompanije Wizz Air na letu iz danskog Billunda ka Tuzli pušten je iz beogradskog pritvora.

Više javno tužilaštvo u Beogradu ustupit će Danskoj krivično gonjenje protiv državljanina Danske S. I. (58), koji je prije dva dana u avionu vrijeđao i prijetio zbog vanrednog slijetanja aviona na beogradski aerodrom Nikola Tesla, saopćeno je.

Kako je jučer pisao naš portal, avion niskobudžetne kompanije Wizz Air zbog magle nije mogao sletjeti na aerodrom u Tuzli, a nakon informacije da se let preusmjerava za Beograd jedan od putnika ustao je sa svog sjedišta te pokušao otvoriti vrata.

Muškarac je intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan, a nakon što je on spriječen u namjeri isto je probala učiniti i njegova supruga.

Kasnije je utvrđeno da se radi o Sulejmanu Imamoviću.

The post Muškarac koji nije želio letjeti za Beograd pušten iz pritvora appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Također provjerite

Poslovna ideja

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD SREBRENIK

IMPAKT inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program inkubacije poslovnih ideja odnosno podrške realizaciji poslovnih ideja i sastoji se iz sljedećih komponenti: Poduzetnička obuka u trajanju od 6 dana u periodu od maksimalno 2 mjeseca fokusirana na razvoj poslovnog plana i poslovnog modela te jačanje poduzetničkih vještina, prilikom čega učesnici obuke imaju kontinuiranu stručnu i mentorsku podršku trenera u izradi zadataka i finalnoj izradi poslovnog plana i poslovnog modela. Priprema i realizacija prezentacije poslovnih ideja pred stručnom komisijom za ocjenu poslovnih planova i poslovnih modela. Dodjela bespovratne finansijske podrške u iznosu do 5.000 KM za najbolje pozitivno ocijenjene poslovne poduhvate na području Grada Srebrenika, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima. Stručnu i mentorsku podršku u daljem rastu i razvoju biznisa u skladu sa procijenjenim potrebama.

Autoput-Cestarina_2024

Novi Elektronski Maut Sistem na Hrvatskim Autoputevima od 2026

Novi Elektronski Maut Sistem na Hrvatskim Autoputevima od 2026 Uvođenje elektronskih vinjeta i ALPR sistema …