Komentar na rezultate Izbora 2010

* … al’ nećete na vlasti vječno biti, svi drugi su gladni vi ste siti … (Walter)

* … oko mene sijeva jezik mržnjem, jezik gnjeva, svako svojeg tjera zar ne postoji mjera, glave čudnih oblika negativnih odlika u mreži su korupcije , čuvaju sve funkcije! (Vidi Vidi Vidi)

* … ova zemlja nije djeljiva sa tri, i vaš nacionalizam nije moj patriotizam … (Walter)

* … nemam para daj posudi il’ mi žirant makar budi, steglo brate sa svih strana treba pomoć’ od jarana, banka neće kredit dati … (Kokuz)

* … kako vođa svira, ja moram da plešem, moj život je blank, to je balkan funk. katrana i dima, da pluća se lijepe ne udišem zrak, to je balkan funk … (Balkan Funk)

* … oni dolaze po svoje i ne pitaju, dok umorne oci tvoje samo lutaju … (Oni Dolaze)

* … džaba ti škola s njom možeš da se pariš, džaba fakultet na birou ćeš da stariš, džaba diploma na zid da je staviš, džaba ti sve dok ne otvoriš novčanik … (Um Klade Valja)

* … država je bankrot jer oni su je prodali, nama iza leđa lažira se trud, sporazuma nema, sve vrti se u krug, šestorica na vlasti počinili su blud … (Njihovi i Naši)

* … žasto da u svojoj zemlji zivim kao stranac, ilegalac, vanzemaljac, dio dubiozne mase, ne mogu mirno gledat’ pljačku državne kase … (Svi u Štrajk)

* opet novi izbori, opet novi laži, što su rekli jučer, danas ne važi … (Oni dolaze)

Pogledaj i ovo

Program SDP-a za Grad Srebrenik predstavila je kandidat za gradonačelnicu Srebrenika Alma Muratović

”Razvoj grada zasniva se na principu da osnovni resurs predstavljaju kadrovi. To su mladi obrazovani kadrovi svih struka koji ne služe samo kao rasadnik kadrova za javnu upravu i javna preduzeća, nego i privatnim poduzetnicima, koji zavise o povoljnim lokalnim uslovima u stvaranju prosperiteta, profita i opće dobiti u cjelini. Gradska uprava ima zadatak i ključnu obavezu u stvaranju povoljnog poslovnog okruženja za osnivanje, rast i razvoj preduzeća koji mogu i moraju obezbjediti ostanak radno sposobnog stanovništva u domovini. Stvaranjem povoljnog poslovnog ambijenta za privrednike sa jedne strane i njihov korektan odnos prema stručnim radnicima svih profila uz adekvatno obezbjeđenje materijalnih sredstava za njihov život sa druge strane predstavljaju garant ostanka radno sposobnog stanovništva u BiH.“

Ich liebe Deutschland – monodrama u Domu kuluture u Srebreniku 6 Novembra u 19h

06 Novembra 2020 od 19:00h u Domu kulture u Srebreniku pogledajte monodramu Vahida Klopića u izvedbi Jasmine Dedić Ibrić. Zbog trenutne zdravstvene situacije broj mjesta je ograničen ali će se ispoštovati sve epidemiološke mjere. U sklopu kafića Doma kulture možete rezervisati svoje mjesto po cijeni od samo 10 KM.

Komentariši