‘Moderna baka’: Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i – dijamante (VIDEO)

Korisnici TikToka ostali su šokirani bakinim izgledom i dok su neki mislili da je to previše, drugi su mislili da izgleda prelijepo.

Dok mnogi bake i djedovi možda izbjegavaju ideju tetovaža i piercinga, ova žena dokazuje da nije obična baka. Na TikToku poznata kao @lefthanded_granny, ova baka je prikupila impresivnih 195,7 hiljada pratitelja i 3,1 miliona lajkova, gdje često pokazuje svoj jedinstveni izgled.

Naime, ova baka ima ukupno 29 piercinga, tetovaže koje prekrivaju tijelo, dijamante na zubima, a čak nosi i jarko ružičaste perike. Samo na licu ima dvadeset piercinga, uključujući mnoge u nosu, obrvi, obrazima i bradi, kao i piercing na trbuhu. No nisu samo piercinzi ono što joj prekriva lice, tu su i mnoge tetovaže, kako prenosi The Sun.

@lefthanded_granny

#viral #fyp #piercing #wig #bodymods #prettyinpink #newpiercing #onlypositivevibes

♬ original sound – MsTK

Baka je nedavno objavila video na TikToku, pokazujući jednu od svojih novih ružičastih perika i novi piercing. “Imam 20 na licu, jedan na jeziku, pet u ušima, sredila sam bradavice, imam piercing u pupku”, otkrila je u videu koji  je šokirao mnoge te vrlo brzo skupio čak 3,6 miliona pregleda.

Korisnici TikToka ostali su šokirani bakinim izgledom i dok su neki mislili da je to previše, drugi su mislili da izgleda prelijepo. “Ovo je užasno… Previše je i za mladu osobu, kamoli za baku”, komentirala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik dodao: “Izgleda strašno, previše je svega.”

@lefthanded_granny

Replying to @hopeyougetwellsoon #viral #fyp #piercing #bodymod #answer

♬ original sound – MsTK

 

The post ‘Moderna baka’: Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i – dijamante (VIDEO) appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …