Mitrović i Smajlović donijeli pobjedu Gradini

Press NK Gradine Srebrenik

U jednom od derbija 21. kola 1 Lige FBiH u Srebreniku je Gradina savladala Orašje sa 3:0, pred oko 450 gledalaca. Po veoma sparnom vremenu Gradina je tokom cijelog meča bila bolji tim i zasluženo ostvarila 4 pobjedu u proljetnom dijelu sezone. Strijelci za “plave” bili su Mitrović dva puta i Damir Smajlović. Prvi gol postigao je Darko Mitrović u 35. minuti susreta, kada se nakon kornera najbolje snašao u gužvi. Sredinom 2. poluvremena, Mitrović je iskoristio assistenciju Šehrića za 2:0. Konačni rezultat ovog susreta postavio je Damir Smajlović, nakon što ga je Žerić prelijepo “uposlio”.

Za Gradinu nastupili: D. Zukić, Mitrović, A. Zukić, Alić, Limić, Salibašić, Mazić, M. Smajlović, Huseinbašić, Žerić, D. Smajlović. Još su igrali i Muminović, Muratović te Šehrić.

Gradina se trenutno nalazi na 4. poziciji na tabeli, a narednu utakmicu (subota) gostuju u Cazinu gdje će odmjeriti snage sa Krajinom.

Rezultati 21. kola:

Jedinstvo 1-4 Goražde

SAŠK Napredak 4-3 Bosna

Iskra 2-0 Krajina

Gradina 3-0 Orašje

Igman 1-0 Radnik

Slaven 2-0 Krajišnik

 

Izvor : http://nkgradina.blogger.ba/

Pogledaj i ovo

Rezultati lokalnih izbora u Srebreniku – gradonačelnik je ostao isti, kao i problemi koje imamo u Srebreniku

Nihad Omerović je ostao gradonačelnikom Srebrenika u sljedeće 4 godine. Čestitam na osvojenom mjestu gradonačelnika, nadam se kao i većina onih koji su dali glas gosp. Omeroviću da će raditi kao što je radio zadnjih mjeseci na otklanjanju problema koji su evidentni na svakom koraku u Srebreniku.

Intervju: Almir Tursunović – kandidat za Gradsko vijeće Srebrenika nezavisna bosanskohercegovačka lista NBL

Da može grad biti bez gradonačelnika i Gradskov vijeća i da mogu raditi i djelovati ovako kao u Srebreniku onda zašto ih i birati ? Reći ću da je to ponižavajuće i jedna i druga strana moraju naći zajedničku a ne držati se samo toga "mene je narod birao", kako jedni tako i drugi

2 0 komentara

  1. Bravo momci!

Komentariši