Srebrenik.NET / Aktuelno / Melika Moranjkić oduševila sve izvedbom pjesme “Bato”. Oglasila se i Kaliopi!

Melika Moranjkić oduševila sve izvedbom pjesme “Bato”. Oglasila se i Kaliopi!

Šesnaestogodišnja tinejdžerka iz Srebrenika, talentovana Melika Moranjkić, svaki put u “Pinkovim zvezdama” svojim nastupima uspije da oduševi članove žirija, a veliku pažnju izazvala je i njena sinoćnja interpretacija pjesme “Bato” makedonske pop pjevačice Kaliopi Bukle.

Iako je dobila gromoglasan aplauz publike, pojedini članovi žirija smatrali su da Melika nije bila na visini zadatka, budući da su od nje navikli na besprekorne interpretacije, što sada, prema njihovom mišljenju, nije bio slučaj.

– Šta da kažem za Meliku, kad je volim? Draga, ova pjesma se ne pjeva ovako. Znam kako ona to pjeva, ovo je jako teška pjesma. Ti si u visinama baš distonirala, bilo je netačno i tanko. Nemaš tu boju za ovu pesmu, pogrešan izbor pjesme – iskrena je bila Maja Nikolić, a onda je stigao i komentar originalnog izvođača.

Kaliopi Bukle pogledala je Melikin nastup u “Pinkovim zvezdama”, a onda joj na Instagramu uputila komentar koji će pamtiti dovijeka.

 Bravo Melika! Pevala si svojom dušom, na svoj način. Voli te Kaliopi – napisala je pop pevačica, što je oduševilo učesnicu “Pinkovih zvezda”.