Manifestacija ‘Zima u Tuzli’: Turistička zajednica grada Tuzle objavila Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica

Turistička zajednica grada Tuzle je objavila Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica u periodu od 09.12.2022. godine do 08.01.2023. godine, a u svrhu podrške i pomoći sektoru poduzetništva i obrta na teritoriji grada Tuzle, sa ciljem kreiranja i obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu u okviru manifestacije „Zima u Tuzli“.

Ovim Javnim pozivom prikupljaju se prijave za učešće u manifestaciji „Zima u Tuzli“ u periodu od 09.12.2022. do 08.01.2023. godine na Trgu slobode u Tuzli. Pravo podnošenja prijave za korištenje mobilnih kućica u periodu od 09.12.2022. do 08.01.2023. godine imaju:

  1. a) fizičkalica koja obavljaju samostalne djelatnosti (obrtničke1, ugostiteljske djelatnosti) registrovane na području grada Tuzle, kod nadležnog organa za registraciju djelatnosti u Gradskoj upravi Tuzla i koji registrovanu djelatnost obavljaju kao osnovno zanimanje, a u vezi sa pripremom i posluživanjem hrane i pića, te
  2. b) privredna društva (d.o.o.) koja su registrovana na području grada Tuzle, za obavljanje djelatnosti ugostiteljstva, odnosno priprema i posluživanje hrane i pića. Na ovaj Javni pozivne mogu se prijaviti fizička lica bez registrovane samostalne djelatnosti u oblasti ugostiteljstva i poduzetništva, kao ni subjekti koji imaju status: javne ustanove, javnog preduzeća, organizacije civilnog društva i druga pravna lica.

Javni poziv sa pratećom dokumentacijom je objavljen OVDJE.

Prijave sa pratećom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenim kovertama lično ili poštom u Turističku zajednicu grada Tuzle na adresu: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA TUZLE Ul. Soni trg broj 8, 75000 Tuzla, Bosna i Hercegovina sa naznakom: „Prijava na Javni poziv za učešće u manifestaciji „Zima u Tuzli“ ‘Javni poziv ostaje otvoren do ponedjeljka, 14.11.2022. do 16:00 sati.

Pored toga, objavljen je i Javni poziv za odabir partnera za organizaciju i realizaciju muzičkog dijela programa manifestacije „Zima u Tuzli“ 2022/2023, čija kompletna dokumentacija je dostupna na: OVOM LINKU! Sve dodatne informacije o načinu i postupku učešća u oba javna poziva mogu se dobiti u Turističkoj  zajednici grada Tuzle na broj telefona: 035 257 499 ili na e–mail: [email protected].

The post Manifestacija ‘Zima u Tuzli’: Turistička zajednica grada Tuzle objavila Javni poziv za dodjelu na korištenje mobilnih kućica appeared first on Kameleon M&M.

Powered by www.Srebrenik.net

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …