Srebrenik.NET / Kultura / ŠOKANTNO: Adil brutalno pretučen u Brčkom !

ŠOKANTNO: Adil brutalno pretučen u Brčkom !

Popularni folker, trenutno jedan od najtraženijih pjevača u regionu, Adil Maksutović brutalno je pretučen tokom nedavnog gostovanja u Brčkom. Na naš e-mail je stiglo saopštenje povodom toga, a gdje se navodi i to kako je pjevač zabrinut za svoju bezbjednost zbog čega je otkazao sve nastupe u Bosni i Hercegovini.

– “Grupa nepoznatih ljudi je sačekala Adila sa svojim bendom nakon čega su ih brutalno pretukli. .Najbolje od svih je prošao Adilov kum koji je nekako uspio pobjeći. Adil je prestrašen i uskoro bi trebao dati izjavu za medije“ – stoji u saopštenju e-maila.

ŠOKANTNO: Adil brutalno pretučen u Brčkom !

Zbog zabrinutosti za svoju sigurnost Adil do daljnjeg neće nastupati u Bosni i Hercegovini. Iako nismo uspjeli stupiti u kontakt sa Adilom, djelimičnu potvrdu smo pronašli na Facebook profilu popularnog sarajevskog restorana `Bazeni`, gdje je Adil trebao nastupiti za Dan žena. Naravno, pjevač je otkazao ovaj koncert, a mi vam u cjelosti prenosimo obrazloženje.

Obavijest – Izvinjenje svim cijenjenim gostima restorana `Bazeni` od strane organizatora i najavljenog gosta za 08. mart, Adila Maksutovića, koje se sadrži u sljedećem.

Autentično izvinjenje Adila:

– “Druže Čolpa, tebi i vašem objektu svaka čast, ali u Bosni i Hercegovini se ne osjećam bezbjedno. Imao sam određenih, velikih problema prošlog četvrtka na jednom od svojih gostovanja sa bolnim završetkom. Sva gostovanja po Bosni i Hercegovini sam otkazao. Druže, meni je ovo veoma teško, teže nego tebi i tvojim gostima. Molim te, izvinit ćeš se svojim gostima u moje ime. Mnogo mi je žao što ću sjediti kući i žaliti što nisam sa vama u vašem cijenjenom objektu. Žao mi je što sam se povukao u vrijeme kada sam najpopularniji. Molim vas da me shvatite i razumijete, jer je ovo moja konačna odluka i neću je promijeniti. Puno vas voli i pozdravlja, vaš Adil.“

ekskluziva.ba

Ostavi komentar