Srebrenik.NETwork

Mjesto najbolje zabave: ROBINZON B-DAY PARTY with ROGER SANCHEZ!

Nakon što je u junu bio domaćin vrhunskog muzičko-scenskog spektakla (Robinzon party with Tom Novy), Restoran Robinzon će 02. augusta ponovo biti mjesto najbolje zabave na otvorenom u Bosni i Hercegovini.

Kao i uvijek, domaćini su se i ovoga puta potrudili da posjetiteljima pruže vrhunski muzičko-scenski doživljaj, tako da je za ovu priliku angažovan Roger Sanchez, jedan od najboljih producenta i House Music DJ-a na svijetu, a koji dolazi iz Amerike (New York).

Za one koji prate svjetsku klupsku scenu ime Rogera Sanceza je već poznato, a za one koji ne znaju recimo da je Roger Sanchez napravio mnogo hitova. Radio je i remikse za velike zvijezde poput Madonne, Diane Ross, Kylie Minogue, Draft Punk, The Police, No Doubt i Maroon 5.Prestižnu nagradu Grammy za najbolji remix (No Doubt – „Hella Good“) dobio je 2003. godine.

Više o Sanchezu možete pronaći na:

Official Website
www.rogersanchez.com
Facebook:
https://www.facebook.com/rogersanchezfanpage
Twitter:
http://www.twitter.com/djrogersanchez
Soundcloud:
http://soundcloud.com/rogersanchez
Instagram:
instagram.com/djrogersanchez

Mjesta na Robinzon B-day Party-u ima za sve koji znaju šta je dobra zabava i koji cijene svjetske trendove. Ovoga puta svijet dovodimo vama i zato budite dio istinskog spektakla.

Za ovaj party pripremljena je glamurozna multimedijalna scena, te zvuk i rasvjeta kakvi se mogu vidjeti samo na koncertima velikh svjetskih zvijezda.

Jedinstven i nadaleko prepoznatljiv stage će biti upotpunjen Martin moving heads sistemom, topovima i ekranima. Audio sistem ogromne snage (Line Aray) i dodatni vizualni specijalni efekti još jedan su garant dobre, lude i nezaboravne zabave.

Atmosferu na Robinzon B-day Party-u dodatno će začiniti najperspektivniji lokalni DJ-evi, odavno dokazani na bh. sceni i šire, a koji će nastupiti u sljedećem sastavu:  Borg, Cycle Six, Emir H. , Eduy, Fluran Perez, Vanyano, Doaman i Assym.

Ukoliko volite dobru zabavu i želite da svake godine uživate na atraktivnoj lokaciji koju pruža samo Robinzon Party, podržite projekat kupovinom ulaznice na vrijeme, dođite u velikom broju, a najbolja zabava ljetna zabava na otvorenom u BiH vam je zagarntovana.

Domaćini zabave učinili su sve da dobijemo događaj vrijedan pomena. Vaše je samo da se obučete u bijelo, stavite osmjeh na lice, povedete prijatelje, a dobra zabava vas čeka u Robinzonu i to sve do jutra…

×××ROGER SANCHEZ @ ROBINZON B-DAY PARTY | 02.AUG.14 ×××

– Datum: 02. August (Subota)
– Početak programa od 20.00h
– Dress code: WHITE!

××× CIJENE ULAZNICA ×××
– Cijena ulaznica u pretprodaji: 10KM
– Na dan dogadaja: 20KM
– VIP: 25KM (ograničen broj)

××× PRODAJNA MJESTA ×××
– Restoran Robinzon
– Caffe bar “Hollywood”, Lukavac
– Caffe bar “Sydney”, Tuzla (Zgrada „Cipelići“)
– Caffe „INTERMEZZO“, Tuzla
– Restoran “Mama Mia”, Tuzla (TC “Omega”, IV sprat)
– Restoran “Mama Mia”, Živinice (TC “Omega”)
– Club „Hol“ Doboj
–  www.kupikartu.ba online kupovina i sve poslovnice kupikartu.ba.

 

*Ovom prilikom organizatori se još jednom zahvaljuju vjernoj publici koja je, uprkos obilnim kišnim padavinama, u velikom broju prisustvovala junskoj zabavi i na taj način pokazala i dokazala da je projekat „Robinzon party“ neprevaziđena i najbolja zabava na otvorenom u BiH.

Upravo je podrška vjerne publike glavni podstrek organizatorima da u budućnosti organizuju još veće i još bolje zabave.