U klubu Scena Centra za kulturu Lukavac, 13. augusta očekuje nas fantastična svirka regionalno popularnog pop-reggae benda „Zoster“.   Mostarski bend „Zoster“ važi za sastav koji plijeni pažnju na prvo slušanje zbog jasnih poruka u njihovim pjesmama kao i specifičnog zvuka koji su kreirali u ovih gotovo 23 godine postojanja. Kroz svoju muziku i nastupe […]

Koncert benda „Zoster“ 13. augusta u Lukavcu

U klubu Scena Centra za kulturu Lukavac, 13. augusta očekuje nas fantastična svirka regionalno popularnog pop-reggae benda „Zoster“.
 
Mostarski bend „Zoster“ važi za sastav koji plijeni pažnju na prvo slušanje zbog jasnih poruka u njihovim pjesmama kao i specifičnog zvuka koji su kreirali u ovih gotovo 23 godine postojanja. Kroz svoju muziku i nastupe grupa prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti, afirmacije, ljubavi i edukacije.
Iza sebe imaju pet studijskih albuma a najpopularniji hitovi „Ko je jamio, jamio“, „Imači kada“, „Treba mi keš“, „Čovjek zvani činjenica“ i brojni drugi, očekuju publiku na lukavačkoj sceni 13. augusta od 21:00 sat.
Važno je istaći da će svi posjetioci u muzičkom nastupu popularnih Mostaraca uživati besplatno.
Kao predgrupa „Zosteru“ od 20:00 sati nastupit će lokalni sastav, nesvakidašnji, alternativni bend „Crni dani CERN – a“ koji svira isključivo autorsku muziku u kojoj se može osjetiti uticaj raznih popularnih i alternativnih muzičkih žanrova od ´70 – ih do danas.
Pokrovitelj događaja je Grad Lukavac, a koncertom popularnog Zostera bit će zatvoren ovogodišnji festival „Ljeto u Lukavcu 2023.“

Powered by WPeMatico

Također provjerite

Zabranjeno Pusenje u ugostiteljskim objektima

Zabrana pušenja u ugostiteljskim objektima stupa na snagu 13. juna 2024

Zabrana pušenja u ugostiteljskim objektima stupa na snagu 13. juna 2024 Nakon gotovo dvije godine …

GO SDA SREBRENIK JE DOBILA KANDIDATA ZA GRADONAČELNIKA

Izvršni odbor SDA Srebrenik imenovao je svog kandidata za gradonačelnika grada Srebrenika

Izvršni odbor SDA Srebrenik imenovao je svog kandidata za gradonačelnika Srebrenika Na sjednici Izvršnog odbora …