Gradačački glas bilježi milionske preglede

Gradačački glas je najpopularniji i najutjecajniji informativni portal u Gradačcu. Nastao 2016. godine i ubrzo postao najpraćeniji gradačački mediji.

Gradačački glas svojim objavama želi ukazati na aktuelne lokalne probleme s ciljem pozitivnih društvenih promjena.

Velika popularnost Gradačačkog glasa je i na Facebook društvoj mreži, samo u zadnjih mjesec dana naša stranica je imala preko 1.2 miliona pregleda.

Gradačački glas se sve više pozicionira i kao regionalni portal sa velikim brojem pratilaca kako u susjedni gradovima, tako i u susjednim i zapadnim državama.

Naš portal na Facebooku prati blizu 28 000 pratilaca i stranica je lajkovana preko 25 000 puta. U sklopu Gradačačkog glasa postoje još i Gradačački glas Sport sa najnovijim sportskim vijestima kao i Gradačački glas Plus sa video vijestima i drugim sadržajem.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

˝DONIRAJ˝ i budi dio akcije spajanja gradova Srebrenika i Gračanice i magistralnih puteva Tuzla-Orašje i Tuzla –Doboj najkraćim putem preko Seone i Rašljeve

Iz dva grada Srebrenika i Gračanice, grupa građana iz nekoliko mjesnih zajednica ( Seona, Rašljeva, Dedići, Duboki Potok, Miričina, Orahovica ) sa predvodnicima Adnanom Muslimovićem, Adijom Mehinovićem, Muhamedom Nurkanovićem i Samirom Mujkanovićem pokreću akciju i prikupljaju u narednih deset dana sredstva za dovršetak i asfaltiranje preostalih 600 metara nesfaltiranog dijela puta koji povelazi Seonu i Rašljevu te magistralne puteve Orašje -Tuzla i Tuzla- Doboj najkraćim putem.

Saopćenje za javnost Inicijative Moja adresa Srebrenica

Saopćenjem za javnost oglasila se Inicijativa Moja adresa Srebrenica, a u kome se navodi: Ovih …