Glasajmo za našu Lejlu u finalu izbora za MISS BiH za MISS Svijeta

lejla2Među finalisticama izbora je i Lejla Hodžić iz Srebrenika koja poziva svoje sugrađane na podršku i da budu uz nju u direktnom prenosu Miss BiH za Miss Svijeta koji će se održati u Sarajevu dana 27.09.2015 godine, uz direktan prenos FTV I RTRS.
Koja djevojka će osvojiti titulu Miss televoting BiH 2015 i time se plasirati u superfinale 12 najljepših djevojaka BiH saznati ćemo u toku direktnog prijenosa finalnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta na FTV i RTRS, a koje će se održati u Sarajevu 27.09.2015 sa početkom u 21h.

Kako bi sve djevojke imale fantastične frizure, pobrinuli su se Babyliss i Tehno-Mag koji su ponosni sponzori 20-tog jubilarnog izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 te prvo što je uslijedilo bio je odabir proizvoda za estetsku pripremu djevojaka.
Babyliss je europski lider visoke kvalite i inovativnosti u segmentu električnih proizvoda za njegu kose. Pred odlazak na pripreme izbora Miss BiH, a kako bi bile spremne za razna video i photo snimanja, najljepše djevojke BiH su dobile vrijedne proizvode među kojima ističemo prvi i jedinstveni automatski uvijač s ionskom tehnologijom Curl Secret C1100E, depilatore G-940E za dugotrajno uklanjanje dlačica pomoću svjetlosnih pulseva te četke, fen za kosu i pegle za kosu po čemu je ovaj brend jedinstven na BH tržištu.

15 LEJLA HODŽIĆ-SREBRENIK
Broj za televoting, za našu Lejlu je 096 840 815, a cijena poziva je samo 1KM + pdv.

Lejla Hodžić dolazi iz Srebrenika. Ima 20 godina. Voli druženja, komunikativne ljude i putovanja. Rekreativno se bavila odbojkom, dok sada redovno ide u teretanu. Završila je Opštu gimnaziju u Srebreniku sa prosjekom 5.0. Velika strast su joj računari i programiranje. Govori engleski jezik, a naučila je i osnove njemačkog i latinskog. Sada je student Fakulteta elektrotehnike u Tuzli, odsjek Računarstvo i informatika

Telefonske linije za glasanje su već otvorene, a glasati možete tako što ćete nazvati broj 096 840 815. Cijena poziva je 1KM + pdv.
Sve 24 djevojke sudionice izbora Miss BiH za Miss Svijeta 2015 možete pogledati u GALERIJI FOTOGRAFIJA na FB stranici Direkcije Miss BiH za Miss Svijeta.

Pogledaj i ovo

Gromeks - Teravija 2 - Zgrada Srebrenik

Kako ne dobiti stan u Srebreniku – Intervju

O problemima sa vlasništvom nad stanovima nakon stečaja firme Gromeks pisali smo prije godinu i …

Ulice Srebrenika 2023

Prijedlog novih ulica u Srebreniku

Ulice u Srebreniku dobivaju imena. Od 01.11.2023. godine u toku je javna rasprava o nacrtu …