Futsal: Salines Tuzla City ide u odbranu titule utakmicom u Mostaru

Futsal klub Salines Tuzla City  održao press konferenciju povodom današnjeg  finalnog play off-a susreta za prvaka Bosne i Hercegovine protiv ekipe FC Mostar Stari grad Staklorad. Tuzlaci brane titulu prvaka osvojenui prošle godine i veliki prelazni pehar je u njihovim rukama.

FC Salines Tuzla Sity u play off su ušli sa pozicije broj dva u prvenstvu tako da Mostar ima prednost domaćeg terena, ako bude treće utakmice.  Izjave rukovodstva kluba i igrača da su spremni se boriti da pehar ostane u Tuzli.

Prva utakmica se igra u Mostaru u 18.00 sati a revanš se igra u srijedu u Tuzli i igra se na dva dobijena  susreta, treća utakmica također bi se igrala u Mostaru.

Press konferencija je održana u prostorijama DD Pivara Tuzla, koja je od nedavno i sponzor kluba, te se  medijima obratio i direktor Pivare Fahrudin Salihović, koji je najavio dugoročnu saradnju sa FC Salines Tuzla City klubom.

Medijima su se obratili: Predrag Rajić trener kluba, Slobodan rajičević kapiten , igrači Benjamin Avdić i Thiago Bolinha, ispred uprave kluba Željko Tomić i direktor Pivare Fahrudin Salihović.

 

 

 

.

The post Futsal: Salines Tuzla City ide u odbranu titule utakmicom u Mostaru appeared first on Kameleon M&M.

Powered by WPeMatico

Pogledaj i ovo

Tesla više neće primati bitcoin

Kompanija Tesla obustavila je prodaju vozila za bitcoin zbog zabrinutosti zbog klimatskih promjena, rekao je …

Tužilaštvo BiH: Predložen pritvor za Senu Hamzabegović

Sena Hamzabegović slobode je lišena juče su aerodromu u Tuzli zbog sumnje da je počinila …