FOTO: Smrtno stradala jedna osoba u saobraćajnoj nesreći u Srebreniku

Danas, oko 17 sati i 30 minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu Tuzla - Orašje, u mjestu N.N. Polje u Srebreniku, nedaleko od benzinske pumpe "Hifa".

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su dva vozila, putničko vozilo Renault "Clio"  i teretno vozilo MAN tegljač, a jedno lice je smrtno stradalo.
Kako nezvanično saznajemo u pitanju je medicinar Edin Lipjankić.

Uskoro više informacija.

Također provjerite

Poslovna ideja

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U IMPAKT INKUBATORU POSLOVNIH IDEJA GRAD SREBRENIK

IMPAKT inkubator poslovnih ideja predstavlja sveobuhvatan program inkubacije poslovnih ideja odnosno podrške realizaciji poslovnih ideja i sastoji se iz sljedećih komponenti: Poduzetnička obuka u trajanju od 6 dana u periodu od maksimalno 2 mjeseca fokusirana na razvoj poslovnog plana i poslovnog modela te jačanje poduzetničkih vještina, prilikom čega učesnici obuke imaju kontinuiranu stručnu i mentorsku podršku trenera u izradi zadataka i finalnoj izradi poslovnog plana i poslovnog modela. Priprema i realizacija prezentacije poslovnih ideja pred stručnom komisijom za ocjenu poslovnih planova i poslovnih modela. Dodjela bespovratne finansijske podrške u iznosu do 5.000 KM za najbolje pozitivno ocijenjene poslovne poduhvate na području Grada Srebrenika, u skladu sa raspoloživim finansijskim sredstvima za podršku poduzetnicima. Stručnu i mentorsku podršku u daljem rastu i razvoju biznisa u skladu sa procijenjenim potrebama.

Autoput-Cestarina_2024

Novi Elektronski Maut Sistem na Hrvatskim Autoputevima od 2026

Novi Elektronski Maut Sistem na Hrvatskim Autoputevima od 2026 Uvođenje elektronskih vinjeta i ALPR sistema …