Evo koje bolesti ti prijete tokom života na osnovu tvog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima svoje odlike i karakteristike koje mu mogu uticati na kvalitet života. Između ostalog, znak u kom ste rođeni otkriva koje su vam slabe tačke kada je u pitanju vaše zdravlje, koje bolesti vam prijete i koji organi su vam najugroženiji. Samo potražite svoj znak i otkrijte kako da sačuvate svoje dobro zdravlje i poživite dug život.

Ovan

Ovan je povezan sa glavom. Vi ste odvažni i ne date na sebe, ali ponekad zante biti previše tvrdoglavi. Kako ste mislilac sa jakim moralnim načelima, vaša pretjerana analiza svega može dovesti do glavobolje, migrena ili stezanja vilice. Izbjegavajte bespotrebne sukobe koji će vas samo iznervirati, prenosi “Fokuzz“.

Bik

Bik je povezan sa vratom i ušima. Nažalost, možete patiti zbog oslabljenog imunog sistema, što znači česte prehlade, alergije i grip. Vi ste snažni i jurite za svime što želite u životu, ali nemojte žrtvovati svoje zdravlje. Nađite vremena da se opustite i popijete čaj kako biste se brže oporavili.

Blizanci

Vaš znak povezan je sa rukama i plućima. Kako ste energični i društveni, sebe izlažete mnogim ljudima i bacilima. Sjetite se da operete ruke kako ne biste pokupili virus ili zrazu. Ne treba da izbjegavate ljude, ali budite oprezni kada znate da okolo vladaju virusi.

Rak

Ovaj znak povezan je sa grudima i stomakom. Intuitivni ste i emotivni. Teško opraštate, što dovodi do anksioznosti. Sve te negativne misli mogu dovesti do problema sa varenjem i želucem. Rakovi moraju pronaći zdrav način da se oslobode svojih emocija.

Lav

Znak Lava povezan je sa sistemom za cirkulaciju. Vi ste puni samopouzdanja i odvažni, zbog čega nekad možete biti i nemarni. Vodite računa šta unosite u sebe – neka to bude zdrava hrana uz mnogo tečnosti, kako biste sprečili zakrčenje arterija i probleme sa srcem.

Djevica

Ovaj znak povezan je sa abdomenom i crijevima. Kako se držite stroge rutine, valjalo bi da ipak uključite i neke opuštajuće aktivnosti u svoj dan. Pokušajte sa jogom i zdravom ishranom, kako biste spriječili poremećaje ishrane ili čir.

Vaga

Znak Vage usko je povezan sa bubrezima i kožom. Hidratacija je ključna za održavanje čiste i zdrave kože i bubrega. Vaše tijelo će patiti ako ne postoji balans u vašem životu.

Škorpija

Znak Škorpije povezan je sa reproduktivnim sistemom. Vi ste strastveni, ali vaši hormoni mogu biti u neravnoteži. Pratite svoj ciklus i mentalno zdravlje kako biste izbjegli probleme sa plodnošću.

Strijelac

Znak Strijelca povezan je sa kostima i očima. Vaša avanturistička priroda može vas uvaliti u probleme ako niste pažljivi. Skloni ste nezgodama i možete lako slomiti kosti. Povedite računa i budite svjesni svog okruženja.

Jarac

Ovaj znak povezan je sa zglobovima i kostima. Vrlo ste disciplinovani, ali nekad znate biti vrlo strogi prema sebi. To može dovesti do napetosti u mišićima. Unosite dovoljno hranljivih sastojaka kako biste izbjegli grčeve i lomove.

Vodolija

Znak Vodolije povezan je sa donjim dijelom tijela, posebno zglobovima. Kako volite da ste stalno zauzeti i aktivni, pazite da ne preopteretite telo. Možete imati problema sa artritisom, proširenim venama i oticanjem. Nastavite da živite punim plućima, ali naučite kada je vrijeme da usporite.

Ribe

Ribe su povezane sa nervnim sistemom. Kako ste emotivno biće koje želi da vidi samo dobro u svijetu, možete biti povrijeđeni. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju kako biste izbjegli veće probleme. Neka vas loše u svijetu ne povuče sa sobom, ali sjetite se da uvijek svoje dobro stanje stavite na prvo mjesto.

Pogledaj i ovo

Dnevni horoskop za 24. juli 2018: Strijelac gubi strpljenje, Rak zabrinut zbog bliske osobe, Škorpija osjeća nepravdu

Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Kod Bika pojačana sujeta, okolina podržava …

Dnevna doza dobrog horoskopa: Mistična svjetlost zvijezda ovaj znak vodi do sretne ljubavi

Pogledajte u nebo i zamislite romantičnu želju, a evo kojem znaku dnevni horoskop predviđa ispunjenje! …