Ensar Karić pozvan u kamp U-15 reprezentacije BiH

Fudbaler pionirske selekcije FK “Sloboda” Ensar Karić iz Srebrenika, pozvan je u kamp U-15 reprezentacije BiH.

Zimski kamp U-15 nacionalne selekcije održat će se od 16. do 18. januara. Okupljanje reprezentativaca zakazano je za ponedjeljak, 16. januara, najkasnije do 12 sati, u Trening centru NS/FSBiH u Zenici. Ensarove igre u crveno-crnom dresu nisu prošle nezapaženo, te će sredinom januara na nadolazećem zimskom kampu, dati sve od sebe da opravda selektorov poziv.

Ensar je još jedan u nizu reprezentativaca iz našeg omladinskog pogona, što pokazuje da se na Tušnju godinama unazad kvalitetno radi sa našim mladim fudbalerima. Želimo mu mnogo sreće i uspjeha, te da se na Tušanj sa ovog reprezentativnog okupljanja, vrati sa lijepim uspomenama, objavljeno je na portalu ovog kluba.

Objava Ensar Karić pozvan u kamp U-15 reprezentacije BiH pojavila se prvi puta na Radio Srebrenik.

Powered by www.Srebrenik.net

Također provjerite

Srebrenica - Bosna i Hercegovina

Dan žalosti u Federaciji BiH povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici

Dan žalosti u Federaciji Bosne i Hercegovine povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici prilika je za sve nas da se sjetimo žrtava, da izrazimo suosjećanje s njihovim porodicama i da reafirmiramo našu posvećenost miru, pravdi i suživotu. Klanjanjem dženaze i ukopom 14 tabuta s posmrtnim ostacima, te brojnim komemoracijama širom zemlje i svijeta, pokazujemo da žrtve genocida nikada neće biti zaboravljene i da će njihova sjećanja živjeti kroz naša djela i riječi.

Temperature Bosna

Izdato narandžasto upozorenje zbog visokih temperatura i visokog UV indeksa

NARANDŽASTO upozorenje zbog visokih temperatura i UV indeksa Federalni hidrometeorološki zavod BiH izdao je NARANDŽASTO …