Dnevni horoskop za 24. juli 2018: Strijelac gubi strpljenje, Rak zabrinut zbog bliske osobe, Škorpija osjeća nepravdu

Evo šta su vam zvijezde pripremile za današnji dan: Kod Bika pojačana sujeta, okolina podržava Blizance, Lav nezadovoljan poslovnim poretkom, Vaga u raspravi sa starijom osobom, Škorpija osjeća nepravdu, Strijelac gubi strpljenje, Jarac ima pogrešnu računicu, Vodoliji potreban psihološki mir, Od Riba se traži posebna usluga.

OVAN:

POSAO: Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovne planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama predstavlja dobar način da kontrolišete tenzije.

LJUBAV: Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbjegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom lošem glasu, piše “Aura“.

ZDRAVLJE: Prijat će vam relaksacija.

BIK

POSAO: Očekuje vas pozitivan rasplet događaja pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujućim situacijama. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima.

LJUBAV: Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite zbog čega partner djeluije emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje. Uvijek postoji dobro objašnjenje.

ZDRAVLJE: Napetost.

BLIZANCI

POSAO: U društvu saradnika djelujete samouvjereno i zahtjevno u svakom pogledu. Na svu sreću okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. Potrebno je da pronađete efikasno rješenje.

LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumijevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK

POSAO: Nudi vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj zatražite nečije mišljenje prije nego što donesete konačnu odluku.

LJUBAV: Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda vam nije lako, ali vrijedi da se potrudite.

ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.

LAV

POSAO: Ne dopada vam se saznanje da je nekome dozvoljeno ono što se vama uskraćuje. Budite razumni! Nema razloga za velikim optimizmom u očekivanju da možete promijneniti poslovni poredak.

LJUBAV: Nepotrebno se opterećujete problemima koji vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako bi ste promijenili boju u raspoloženju.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA

POSAO: Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Neko od saradnika komentariše i kritikuje vaš stil izražavanja.

LJUBAV: Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi jer i sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali uskoro mogu da se promijene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti.

ZDRAVLJE: Bez promjena.

VAGA

POSAO: Zbog različitih poslovnih ideja ili interesa očekuje vas rasprava sa jednom starijom osobom. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor priroritetnih ciljeva, ali treba održati uspješan nivo u poslovnoj saradnji.

LJUBAV: Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na vaše primjedbe. Zato uzalud trošite velike riječi objašanjavjući svoje namjere.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

ŠKORPIJA

POSAO: Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazat će se kao loše rješenje. Imate utisak da vam neko nameće teže poslovne kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici.

LJUBAV: Mimo svoje volje pristajete na neko kompromisno rješenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu riječ, što ne mora biti loše.

ZDRAVLJE: Uzimajte vitamine.

STRIJELAC

POSAO: Ponestaje vam strpljenja da se povinujete pred nekim saradnicima ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Izbjegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje.

LJUBAV: Razgovor i susret sa jednom osobom podsjetit će vas na ljepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osjećati.

ZDRAVLJE: Prijat će vam relaksacija.

JARAC

POSAO: Stalo vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazat će se da imate pogrešnu računicu. Neprovjerene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama.

LJUBAV: Izbjegavajte novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih lažnih obećanja. Problemi se neće rješavati sami po sebi.

ZDRAVLJE: Nervozni ste.

VODOLIJA

POSAO: Da bi ste sačuvali psihološki mir izbjegavajte sumnjive osobe ili poslovne situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.

LJUBAV: Ukoliko vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rješavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama.

ZDRAVLJE: Moguća glavobolja.

RIBE

POSAO: Sve izgleda relativno dobro dok neko od vas ne zatraži posebnu uslugu ili određeni ulog. Ne volite da vas tretiraju kao podređenu osobu i da vam diktiraju pravila ponašanja.

LJUBAV: Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osjećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

 

haber.ba

Pogledaj i ovo

Evo koje bolesti ti prijete tokom života na osnovu tvog horoskopskog znaka

Svaki horoskopski znak ima svoje odlike i karakteristike koje mu mogu uticati na kvalitet života. …

Dnevna doza dobrog horoskopa: Mistična svjetlost zvijezda ovaj znak vodi do sretne ljubavi

Pogledajte u nebo i zamislite romantičnu želju, a evo kojem znaku dnevni horoskop predviđa ispunjenje! …